Billeje Belgien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Belgien

Find den bedste pris på biludlejning i Belgien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Belgien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Belgien guide

Billeje Belgien

Biludlejning Belgien

Belgien er placeret i Vesteuropa, og er et af Europas mindste og tættest befolkede lande. Belgien har omkring 11 millioner indbyggere (2011), og er omgivet mod nord af Holland, i den østlige del af Tyskland og Luxembourg i syd og vest til Frankrig og i vest til Nordsøen.Landets officielle sprog er flamsk, fransk og tysk.

Bruxelles er hovedstaden i Belgien og er beliggende centralt i landet.Bruxelles er en kosmopolitisk og multikulturel by med omkring 150.000 indbyggere (2010). Hvis det skønnes hovedstadsområdet, er befolkningen vokset med ca 1, 8 millioner Bruxelles er Belgiens politiske, økonomiske og kulturelle centrum, og tiltrækker turister og forretningsrejsende året rundt.

Geografisk er Belgien opdelt i tre områder: et lavland område, et kuperet område og et højlandsområde med en række af bjerge. Kysten består af sletter med nogle fiskerihavne og badebyer – herunder Ostend, som også har en færgeforbindelse til byen Ramsgate England.

Belgien er måske bedst kendt for sin kapital hvor centrale organisationer i det europæiske samarbejde, at EU og NATO har sit hovedsæde, men landet er også berømt for sine turistattraktioner inden for kunst, kultur og historie. Belgiens mest historiske byer, der kan tilbyde store arkitektur omfatter  Antwerpen, Brügge, Bruxelles, Gesnt, Leuven og Mechelen.

Belgiens vigtigste lufthavn er Bruxelles ‘internationale lufthavn, der ligger 13 km nordøst for hovedstaden.Også Brussels South Charleroi Airport har internationale flyvninger, og det er 46 km syd for Bruxelles.

Menu