Billeje Brugge

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Belgien
  4. chevron_right
  5. Billeje Brugge

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Brugge

Find den bedste pris på biludlejning i Brugge ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brugge. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brugge guide

Billeje Brugge

Biludlejning Brugge

Brugge (120.000 indbyggere i 2011) ligger i det nordvestlige Belgien, og er hovedstad i provinsen Vestflandern.Byen ligger 15 km fra Vesterhavet, og kanal forbindelse med kystbyerne Zeebrugge og Ostend og havnebyen Gent.

Brugge blev grundlagt allerede i år 865, og har mange bygninger fra middelalderen. Byen har stor turisme og er kendt for sin maleriske, historiske bymidte – som også er et UNESCO World Heritage Site. I den gamle byens volde, brostensbelagte gader, store pladser, kanaler og vægge. Her kan du også besøge en række attraktioner – herunder Gotiske St. Sauveur Cathedral (bygget mellem 1200 til 1500 s) kirke “Onze-Lieve-Vrouwekerk” –   Dens rødder går tilbage til1200-tallet.Inde i kirkens statue af “Madonna med Barn” skabt af Michelangelo i 1500-tallet.

Brugge er ellers en righoldig kulturscene med kunstmuseer og teatre, og er også kendt for sine mange årlige festivaler – herunder øl festival og film festival. I 2002 blev byen udnævnt til europæisk kulturhovedstad.

Nærmeste internationale lufthavn er Brussels Airport – Zaventem, der ligger 109 miles sydøst for Brugge.Med bil tager det ca 1 time at køre fra Bruxelles lufthavn til Brugge.

Menu