Billeje England

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning England

Find den bedste pris på biludlejning i England ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i England. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

England guide

Billeje England
Biludlejning England

England er i den sydligste del af øen Storbritannien, og har 51.400 tusind indbyggere (2008). England afgrænses mod nord af Skotland, mod vest af Atlanterhavet, Wales og Det Irske Hav i syd til Den Engelske Kanal og Nordsøen mod øst.Landet er den største og mest folkerige del af Storbritannien.

Det meste af England består af lavland, men i nordvest, bjergrige “Cumbrian Mountains”. Området er også kendt som Lake District og er berømt for sin smukke natur med en række toppe over 900 meter og søer. Det er også Englands højeste bjerg – Scafell Pike – som måler 978 m

England har generelt et mildt klima, og ofte en skiftende vejrforhold med høj luftfugtighed. Landet er opdelt i syv byregioner, hvor den største er Greater London, West Midlands (omkring byen Birmingham ), Greater Manchester og West Yorkshire (omkring Leeds ).

Hovedstaden i England er det multikulturelle verden metropol London, som er det største byområde i Det Forenede Kongerige. London har 7800 tusind indbyggere (14 millioner i hovedstadsområdet), og har mange turistattraktioner. Her er noget for enhver smag, uanset om det er shopping, museer, natteliv, kunstudstillinger og historiske oplysninger øverst på din ønskeliste. London har også en verdensberømt vartegn såsom Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey, London Eye og Buckingham Palace.

Ud over hovedstaden London, er England berømt for sine mange barer, det smukke landskab i engelske herregårde, universitetsbyer i Oxford og Cambridge, og badebyen Brighton.

De tre største og travleste lufthavne i England er London Heathrow Airport, London Gatwick Lufthavn og London Stansted Airport.

Destinasjoner