Billeje Coventry

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje England
  4. chevron_right
  5. Billeje Coventry

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Coventry

Find den bedste pris på biludlejning i Coventry ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Coventry. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Coventry guide

Billeje Coventry
Biludlejning Coventry

Byen Coventry ligger i amtet og regionen West Midlands i England, og har ca 310.000 indbyggere (2008).Det blev grundlagt allerede i 1000-.

Byen var i mange år centrum for en omfattende bil og cykel produktion. Byens første bil fabrikken blev etableret i 1896. I dag er en stor del af bilindustrien flyttet væk fra Coventry, men Jaguar stadig har sit hovedsæde her – og de berømte London taxier, der stadig produceres i Coventry (London Taxis International).

En populær attraktion i Coventry refleksion af bilens historie – den Coventry Transport Museum. Her kan besøgende opleve en stor samling af historiske modeller af typen Jaguar, Aston Martin og Lotus. Museet har gratis adgang.

Den mest berømte person, der kan knyttes til Coventry historie, den legendariske Lady Godiva, der ifølge legenden, red nøgen gennem byen en gang i 1000-. Det skulle have været en protest mod de høje skatter, at hendes mand, Leofric, havde pålagt beboerne. I byens centrum er derfor en statue af Lady Godiva – og Godiva procession siden slutningen af ​​1600-tallet var et vigtigt program post under Coventry årlige marked.

Lufthavn Coventry Lufthavn ligger 5,6 km sydøst for byen.Dette blev imidlertid afbrudt i 2008, og det er usikkert, om lufthavnen vil blive genåbnet for normal trafik.

Nærmeste større lufthavn er Birmingham International Airport, som ligger 18 km nordvest for Coventry.