Billeje Peterborough

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Peterborough

Find den bedste pris på biludlejning i Peterborough ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Peterborough. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Peterborough guide

Billeje Peterborough
Biludlejning Peterborough

Byen Peterborough er beliggende i East England floden Nene – ligesom 30 miles mod nord løber ud i Nordsøen.Byen ligger i grevskabet Cambridgeshire – 55 km nordøst for Northampton, og 120 km nord for London.

Peterborough har 173.000 indbyggere (2010), og er et vigtigt centrum for regionen med hensyn til handel, industri, transport og kultur.

Byens mest populære turistattraktion er Peterborough Cathedral fra 1238 til sennormannisk stil – hvilket også er en af ​​Englands største katedraler.

Andre attraktioner i byen omfatte det arkæologiske område “Flag Fen” med rekonstruktion af jernalderens hytter og “Peterborough Museum and Art Gallery” – en udstilling af mere end 230.000 arkæologiske og historiske artefakter. Museet har også et kunstgalleri med udstillinger af malerier og tegninger fra 1600-tallet til i dag.

Ved landsbyen Long Thorpe – ca. 3 km vest for Peterborough centrum – stående tårn “Long Thorpe Tower” fra 1300-tallet. Inde i tårnet, kan besøgende se de bevarede kalkmalerier fra middelalderen.

Lige nord for centrum (nær byen Stamford) er formentlig en attraktion, det smukke slot “Burghley House” fra 1587. Dette er en af ​​de fineste eksempler på engelsk 1500 arkitektur.

Den nærmeste lufthavn er East Midlands Airport, der ligger 98,6 km nordvest for Peterborough. Andre lufthavne, der kan være et alternativ London Stansted Airport (107 km), London Luton Airport (110 km) og Norwich International Airport (128 km).