Billeje Skotland

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Skotland

Find den bedste pris på biludlejning i Skotland ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Skotland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Skotland guide

Billeje Skotland

Biludlejning Skotland

Skotland ligger nordvest for Europa, er en delvis selvstyrende nation med 5,2 millioner indbyggere (2011), som er en del af Det Forenede Kongerige sammen med England, Wales og Nordirland.

Skotland grænser England mod syd af Atlanterhavet mod nord og vest til Nordsøen mod øst og Det Irske Hav mod sydvest.Islands Hebriderne, Shetland og Orkney Islands hører også til Skotland.

Landet har et maritimt og tempereret klima, med milde vintre og relativt kølige somre.

Skotland har sin egen kulturelle tradition, og er måske bedst kendt for sækkepibemusik, whisky produktion samt deres kostumer til mænd – nederdel-lignende kilt.

Hovedstaden i Skotland er Edinburgh, landets næststørste by (efter Glasgow), med omkring 486.000 indbyggere.Edinburgh ligger i det sydøstlige Skotland på kysten, og anses for at være et af Europas største finansielle centre. Byen er kendt for at have mange bevarede historiske bygninger, og er også berømt for sine mange årlige festivaler.

Glasgow er Skotlands største by, og har cirka 593.000 indbyggere (2,5 millioner i hovedstadsområdet). Byen ligger 82 km vest for Edinburgh. Andre større byer i Skotland Dundee og Aberdeen.

Landets vigtigste lufthavn er Edinburgh Airport, der ligger 10 km vest for hovedstaden.Ellers Glasgow International Airport er en af Skotlands travleste lufthavne.

Destinasjoner

Menu