Billeje Irland

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Irland

Find den bedste pris på biludlejning i Irland ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Irland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Irland guide

Billeje Irland

Biludlejning Irland

Irland (Eire) er en stor ø beliggende vest for Storbritannien, og det meste af øen er Republikken med samme navn. Resten – Nordirland – er en del af Kongeriget Storbritannien og Nordirland. Landet har en befolkning på 4,5 millioner (2010) og et areal på cirka 70 000 km2.

Hovedstaden i Irland er Dublin, der har omkring 1 million indbyggere.Andre vigtige byer er    Cork (cirka 120.000 indbyggere), Limerick (ca. 86 000 indbyggere) og Galway (ca. 65 000 indbyggere).

Irland er kendetegnet ved et bakket landskab, med nogle bjerge på op til omkring 1000 meters højde. På grund af de store græssletter kaldet Irland ofte “den grønne ø”. Mod vest Atlanterhavet til Irland og mod øst af Det Irske Hav.

Blandt seværdighederne i Irland er en bred vifte af kunstneriske og kulturelle skatte – og hovedstaden Dublin er kendt for sin velbevarede arkitektur fra 1700 – og 1800-tallet, herunderDublin Castle. Ellers Dublin livlig utelivsby – berømt for sine mange pubber.

Irlands største lufthavn er Dublin International Airport, der ligger ca. 12 km uden for hovedstaden.Andre vigtige internationale lufthavne er Cork Lufthavn og Shannon Lufthavn.

Menu