Billeje Shannon Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Shannon Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Shannon Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Shannon Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Shannon Lufthavn guide

Billeje Shannon Lufthavn

Biludlejning Shannon Lufthavn

Shannon Airport (SNN) – som irerne kaldte Aerfort na Sionna – beliggende på Irlands vestkyst – specielt i County Clare. Lufthavnen er ret ud til den lille by af Shannon, knap 30 km vest for den meget større by Limerick. Lufthavnen blev oprindeligt bygget som et vandfly havn med en toldfri zone, der skabte grundlaget for en række industrivirksomheder og selve transporten. Shannon Lufthavn er den anden travleste lufthavn i Irland.Hvert år næsten 4 millioner passagerer serviceret her.

Der er gode busforbindelser fra Shannon Airport til flere irske byer, og desuden er der en taxi rank lige ved terminalen. Det er også muligt at leje en limousine med chauffør, hvis det ønskes.

En række internationale og irske biludlejningsselskaber er repræsenteret på Shannon Airport, så det er nemt at leje en bil, hvis du ønsker det. Man kan i dette tilfælde vælge fra Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Dooley Car Rentals, Europcar, Hertz, irske Biludlejning og National.

Det nærmeste hotel er Shannon Great Southern Hotel, som er beliggende i lufthavnen. Ellers er der flere flere hoteller at vælge imellem i området øjeblikkelig. I terminalen er der flere barer og caféer samt en self-service restaurant med udendørs terrasse.

Der er tre butikker i lufthavnen, herunder en butik, der sælger typiske irske produkter – samt en skattefri afdeling.

Menu