Billeje Dublin

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Irland
  4. chevron_right
  5. Billeje Dublin

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Dublin

Find den bedste pris på biludlejning i Dublin ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dublin. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dublin guide

Billeje Dublin
Biludlejning Dublin

Dublin – hovedstaden i Irland – Løgne hvor floden Liffey flyder ind i Det Irske Hav.Byen har ca. 500.000 indbyggere (2010). Under forstæderne er befolkningen stiger to gange (Greater Dublin). Dublin er Irlands politiske, økonomiske og kulturelle centrum. Det er også en stor havn med skibsbygning og eksport virksomhed. Blandt de vigtigste råvarer eksporteres fra Dublin havn, øl, whisky, kød og læder. Dublin er Irlands største industriby, og er især kendt for sine store bryggerier (Guinness) og hans whisky produktion.

Et par kilometer uden for Dublin er også en stor færgehavn, som tjener passagertrafik til Storbritannien.

Dublin blev grundlagt af norske vikinger i midten 800 er. Kongeriget Dublin blev dog besejret af irerne i 1014, men vikingerne kom tilbage og var ikke endeligt besejret af englænderne i 1171.

Blandt attraktionerne i Dublin der er en masse af historiske bygninger. Den mest kendte er fra 1700-tallet – og inkluderer sådan Christ Church Cathedral (protestantisk), som blev bygget af den “norske” konge Sigtryggs omkring år 1030. Andre vigtige kirker er domkirken St. Patrick anglkanske fra 1200-tallet, hvor den berømte digter Jonathan Swift ligger begravet. Også den romersk-katolske St. Marys Cathedral i 1825 anbefalede et besøg.

Andre berømte strukturer omfatter Dublin Castle (bygget i perioden 1200– 1500-) og Parlamentet Leinster House fra 1745. Også Bank of Ireland (bygget 1729) og præsidentpaladset i den store og smukke Phoenix Park er et af Dublins storslåede bygninger. Phoenix Park er resten af ​​en populær zoologisk have.

I 2003 blev en ny milepæl Dublin som den 120-meter høje skulptur The Dublin Spire blev oprettet i den centrale hovedgade O’Connell Street. Ellers er det temmelig Square Merrion Square, som blev indsendt i 1762, et sted de fleste turister søger.

Dublin er også en meget interessant kultur, og institutioner som National Museum, National Gallery of Ireland og Det Kommunale Gallery of Modern Art er populære destinationer.

Den nærmeste lufthavn er Dublin Airport, der ligger 10 km nord for byen.