Billeje Cork Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Cork Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Cork Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Cork Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Cork Lufthavn guide

Billeje Cork Lufthavn

Biludlejning Cork Lufthavn

Den internationale Cork Airport (ORK) – som den irske kaldet Aerfort Chorcaí – er et af Irlands travleste lufthavne. Det ligger 6 km syd for centrum af den sydlige irske by Cork, og tjener over 3 millioner passagerer årligt.

Det irske luftfartsselskab Aer Lingus og Aer Arann er to af de største spillere, der har regelmæssige flyvninger til og fra Cork Lufthavn.

Cork Airport har direkte flyforbindelser til mange destinationer i Irland og Europa.Desuden lufthavnen base for mange charterfly.

Det er nemt at komme fra lufthavnen til Cork centrum. Den mest effektive er at tage shuttle-bus, som afgår hver halve time. Den stopper ved alle de store hoteller. Man kan også bruge de almindelige bybusser – eller tage en af ​​de taxier, der er linet op udenfor ankomsthallen.

Hvis du ønsker at leje en bil i Cork Airport, kan man vælge mellem flere kendte, internationale udlejningsbureauer – herunder Avis, Budget, Hertz, Europcar, National og Thrifty.

Det nærmeste hotel – Radisson SAS – beliggende overfor terminalbygningen. En ny terminal blev afsluttet for kort tid siden, og faciliteter til offentligheden blev derefter udvides betydeligt. Der er nu flere barer, restauranter og butikker at vælge imellem – herunder en separat sportsbar med storskærme.

Menu