Billeje Glasgow

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Skotland
  4. chevron_right
  5. Billeje Glasgow

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Glasgow

Find den bedste pris på biludlejning i Glasgow ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Glasgow. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Glasgow guide

Billeje Glasgow

Biludlejning Glasgow

Glasgow ligger i det sydlige centrale Skotland på begge sider af floden Clyde, og er landets mest folkerige by.Byen har 593.000 indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,4 millioner. Glasgow er med dette britiske 3 største by.

Glasgow er det administrative centrum i Lanarkshire og Skotlands vigtigste industrielle og kommercielle centrum.Byen har en stor havn med skibsværfter og voksende service industrien – bank-, forsikrings-og turisme. Glasgow er også en vigtig uddannelsesmæssig og kulturelle centrum, og universitetet blev grundlagt i 1451.

Glasgow har en række historiske bygninger – de fleste fra 1800-tallet – men St. Mungos domkirke er fra 1200-tallet og en stor turistattraktion.

Buchanan Street i byens centrum er en af ​​de vigtigste gader i Glasgow, og den største shoppinggade. Gaden er populær med gadekunstnere, og der er de utallige populære butikker, indkøbscentre og varehuse.

Andre turistattraktioner i Glasgow bl.a. CCA – Center for Contemporary Art, Hunterian Museum and Art Gallery – kunstudstillingen og skulpturhave, Glasgow Art Gallery and Museum – et af Europas fineste kunstsamlinger (perioden fra 1400-tallet til 1900-tallet).

Byen har ellers en række parker og rekreative områder – herunder Queens Park med fodbold Hamden Park, Kelvingrove Park og en botanisk have.

Glasgow International Airport ligger 11 miles vest for centrum, er landets anden travleste.

Byen har også en anden lufthavn – Glasgow Prestwick Airport – hvor luften er sammensat primært af lavprisselskaber. Denne lufthavn er beliggende 36 miles sydvest for Glasgow.

Menu