Billeje Bournemouth

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bournemouth

Find den bedste pris på biludlejning i Bournemouth ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bournemouth. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bournemouth guide

Billeje Bournemouth
Biludlejning Bournemouth

Bournemouth har 168.000 indbyggere (2010), og er beliggende på den sydlige kyst af England – mere specifikt det Poole Bay i grevskabet Dorset. Bournemouth er en af de mest populære turistmål i det sydlige England.Den stærke turisme fokus på byen i de sidste hundrede år har gjort byen er vokset dramatisk.

Bournemouth er kendt for at have Storbritanniens mildeste klima og nogle af landets fineste strande. Desuden er byen præget af store grønne områder, hvor der er i alt over tre millioner fyrretræer. Flere parker er organiseret som smukke haver, hvoraf den mest populære er den Compton Acres – beliggende lige vest for centrum. Desna er sammensat af syv mindre haver er organiseret omkring hver af deres internationale tema.

Lige i nærheden af ​​Bournemouth vi finder det interessant geologisk, 155 km lang kyststrækning Jurrassic Coast, en UNESCO World Heritage Site.

Det vigtigste shoppingområde i Bournemouth er koncentreret omkring et par blokke i byen, på begge bredder af floden Bourne – nær stranden. Store shopping er også i det store indkøbscenter Castle Point, som ligger lige nord for byen.

Den nærmeste lufthavn er Bournemouth Airport, der ligger 6,5 km nordøst for byen.