Billeje Bournemouth Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bournemouth Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Bournemouth Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bournemouth Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bournemouth Lufthavn guide

Billeje Bournemouth Lufthavn

Biludlejning Bournemouth Lufthavn

Bournemouth Airport (BOH) ligger 6,5 miles nordøst for Bournemouth center.Det er en af de mest serviceorienterede lufthavne i hele England, og er også meget velegnet til handicappede.Lufthavnen også leje kørestole efter behov.

Bournemouth Airport har i alt 1 million passagerer om året – og har regelmæssige afgange til 35 forskellige destinationer i Europa, Amerika og Afrika.

I lufthavnen er der tre restauranter og flere butikker. Der er også andre faciliteter for rejsende – herunder gratis internetadgang, en vekselbørs, en toldfri butik og informationsskranke. Den nærmeste større hotel – De Vere Village Bournemouth Hotel – beliggende ca. 4 km syd for lufthavnen.

Transmissionsnettet er veludviklet, og at komme fra Bournemouth Lufthavn til centrum, har du tre muligheder: Shuttle bus, lokal tog eller taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i Bournemouth, der er 3 biludlejningsfirmaer i lufthavnen – Europcar, Hertz og National Alamo. Med vores udlejningsbil før de forlader for Bournemouth, vil din bil være klar, når du ankommer til lufthavnen. De biludlejningsselskaber er åbent mandag – lørdag. 0800 – Tid. 1800. Lukket søndag.

Menu