Billeje Leicester

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje England
  4. chevron_right
  5. Billeje Leicester

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Leicester

Find den bedste pris på biludlejning i Leicester ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Leicester. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Leicester guide

Billeje Leicester
Biludlejning Leicester

Leicester er beliggende i det centrale England floden Soar og hører Amt Leicestershire.Byen har omkring 300.000 indbyggere – mens hovedstadsområdet med forstæder har en befolkning på næsten 770 tusind (2010).

Leicester er en af ​​Englands ældste byer, blev grundlagt som en romersk lejr i cirka 50 E.Kr. En stor turistattraktion i byens Jewry Wall Museum – hvis en sådan kan se ruinerne af Jewry Wall – der i sin tid var en romersk badeanstalt.

Byen er også kendt for sine to universiteter og fodboldklub Leicester City – der spiller deres eget spil på gitternet King Power Stadium.

Andre populære attraktioner omfatter Leicester Leicester Castle, domkirken fra 1922, kirken St. Mary de Castro og National Space Centre – en af ​​Storbritanniens største turistattraktioner. Her kan besøgende se udstillinger af rumfartøjer og lære mere om udforskningen af ​​rummet og astronomi. Der er også et planetarium og en teaterforestilling.

Også “New Walk Museum and Art Gallery”, et besøg. Museet er delvist udstilling af to dinosaur skeletter og keramik genstande lavet af Picasso.

Nærmeste internationale lufthavn er East Midlands Airport, der ligger 30 km nordvest for Leicester. En anden mulighed er Birmingham Airport, der ligger 60 km sydvest for Leicester.