Billeje Leeds Bradford Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Leeds Bradford Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Leeds Bradford Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Leeds Bradford Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Leeds Bradford Lufthavn guide

Billeje Leeds Bradford Lufthavn
Biludlejning Leeds Bradford Lufthavn

Leeds Bradford International Airport (LBA) ligger 12 km nordvest for Leeds centrum, betjener mere end 2,7 millioner passagerer årligt (2010).

Fra lufthavnen er der både direkte flyvninger og charterfly vinger til omkring 75 destinationer i Norge og i udlandet. Luftfartsselskaber, der flyver fra Leeds Bradford Airport har Flybe, Jet2, KLM, Ryanair og Sverige Fly. De 6 mest populære destinationer fra lufthavnen i 2010 Amsterdam, Malaga, Alicante, Dublin, Mallorca og Paris.

Leeds Bradford Lufthavn blev åbnet i 1931 og har en terminal. I terminalbygningen er en række faciliteter til rejsende – herunder valutaveksling-counter, ATM, et par butikker (Tax-free), restauranter / caféer, business faciliteter, trådløs internetforbindelse og information skrivebord.

For at komme til Leeds center, kan man bruge taxa, bus eller udlejningsbil.Der er tre biludlejningsselskaber i lufthavnen – Hertz, Avis og Europcar.

Der er flere hoteller i nærheden af ​​lufthavnen, hvis du har brug for indkvartering. Travelogde Leeds Bradford Airport Hotel er et grundlæggende hotel, som ligger nær den terminal bygning.