Billeje London

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje England
  4. chevron_right
  5. Billeje London

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning London

Find den bedste pris på biludlejning i London ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i London. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

London guide

Billeje London
Biludlejning London

London er hovedstaden i Det Forenede Kongerige, og sæde for den kongelige familie, regeringen og parlamentet. Byen ligger i det sydøstlige England – På begge sider af Themsen – og har 7800 tusind indbyggere (2010).Hvis det skønnes storbyområde med forstæder, dets befolkning stiger til 14 millioner om.

London er landets økonomiske, politiske og kulturelle centrum og en af ​​verdens førende bank-og forsikringssektoren centre. Byen har mange universiteter, museer, teatre og kunstgallerier, og er en af ​​de mest besøgte turistmål.

London er kendt for at være en musikalsk og teaterby, og har også mange af verdens berømte vartegn – herunder Tower of London fra 1000 er, London Bridge, St. Pauls Cathedral (1675-1710), Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Buckingham Palace og London Eye.

Andre populære turistattraktioner og seværdigheder i London omfatter Tate Gallery, British Museum, Imperal War Museum, Madame Tussauds Wax Museum, Hyde Park, London Zoo og byens shoppingområde Oxford Street.

London er vært for sommer-OL i 2012, og i den forbindelse anført sports kompleks “Olympic Park” – ligger i Stratford (i den østlige del af byen).

Ud over at være en shopping mekka for shoppere, er London også kendt for sit varierede natteliv. Man finder de traditionelle engelske pubber overalt i hovedstaden, og byen har også mange klubber og koncertsteder.

Hovedstaden har otte lufthavne, og de ​​3 s er: London Heathrow Airport, London Gatwick Lufthavn og London Stansted Airport.