Billeje Darlington

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Darlington

Find den bedste pris på biludlejning i Darlington ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Darlington. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Darlington guide

Billeje Darlington
Biludlejning Darlington

Darlington er en by med omkring 100.000 indbyggere (2010), beliggende i grevskabet Durham i England, ved floden Skern (en biflod til floden Tees). Afstanden nord til Newcastle er ca. 60 km.

Byen er mest kendt for verdens første passagertog gik herfra til Stockton-on-Tees i 1825. På togstationen Bank Top (Darlington Railway Centre and Museum) er stadig den motor, der trak det første passagertog – og det er naturligvis en populær attraktion. De Historisk togtradisjonene karakterisere byen selv i dag, og de jernbanevirksomheder workshops og andre tekniske industri stadig spiller en vigtig rolle inden for sin branche.

Andre attraktioner omfatter Darlington Raby Castle fra 1300-tallet – en af de smukkeste middelalderlige borge i England, beliggende i en dejlig park et par miles uden for Darlington bymidte.Ellers kan et besøg i Paddock Farm Nursery & Water Gardens anbefale. Det er et imponerende haven systemer, herunder tropiske fugle og fisk.   Det skal også bemærkes, at Darlington er en god base for udflugter til den smukke Tees Valley.

Den nærmeste lufthavn er Durham Tees Valley Airport (tidligere Teesside Airport), som ligger et par miles øst for Darlington. Det er en forholdsvis lille lufthavn, der driver et par indenrigsruter og nogle ruter til udvalgte europæiske byer.

De nærmeste større lufthavne er Newcastle Airport i nord (67 km) og Leeds Bradford International Airport i syd (95 km).