Billeje Sheffield

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje England
  4. chevron_right
  5. Billeje Sheffield

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sheffield

Find den bedste pris på biludlejning i Sheffield ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sheffield. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sheffield guide

Billeje Sheffield

Biludlejning Sheffield

Sheffield er i South Yorkshire, og er den 4. største by i England.Befolkningen er omkring 640   000 (2010) – mens i South Yorkshire-regionen befolkning på 1,2 millioner ca.Don-floden løber gennem byen, og det har dette område været bosættelser her siden vikingetiden.

Den Sheffield er mest kendt for produktion af stål. Allerede i 1300 etablerede den første stålværk – og stadig producere stål her. Nu er der specialstål til knive og værktøj by i særdeleshed er forbundet med. Ellers er der en betydelig reproduktion i Sheffield.

Sheffield premier arkitektonisk seværdighed er St. Peter og St. Pauls Kirke fra 1100-tallet. Ellers har byen en traditionel teater, som blev etableret i 1897 (restaureret i 1990) og flere museer.

Byen er nu et center for uddannelse, og der er to universiteter her, der har i alt 40 000 studerende: University of Sheffield og Sheffield Hallam University.

Verdens første fodboldklub – Sheffield FC – blev født i Sheffield tilbage i 1857. De to mest berømte klubber i dag Sheffield Wednesday og Sheffield United.

Den nærmeste større lufthavn er Leeds Bradford International Airport, som ligger 75 km nord for Sheffield og Manchester International Airport (78 km vest for Sheffield).

Menu