Billeje Birmingham

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Birmingham

Find den bedste pris på biludlejning i Birmingham ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Birmingham. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Birmingham guide

Billeje Birmingham

Biludlejning Birmingham

Birmingham ligger i West Midlands-regionen i den vestlige del af det centrale England – 110 miles nordvest for London.Birmingham er Storbritanniens næststørste by (efter London ), og har omkring 1 million indbyggere.Hvis det skønnes hovedstadsområdet, er befolkningen stigende til 3,6 mio (2010).

Birmingham er en stor kommerciel, industrielle og finansielle centrum, og er også kendt for at være en populær udstilling og konventioner. Birmingham er også berømt for sine mange kanaler, og har næsten 60 miles af kanaler inden for bygrænsen.

Birmingham er en kosmopolitisk by, og mange af indbyggerne er fra Indien, Pakistan eller Irland.Byens parade på “St. Patricks Day” er den 3. største i verden (efter New York og Dublin).

Millioner af turister besøger Birmingham hvert år, og nogle af de mest populære turistattraktioner i byen omfatter St. Martins Kirke fra 1200-tallet, den offentlige kunstgalleri “Birmingham Museum & Art Gallery” – hvor en sådan kan se værker af Bellini og Rubens, den teknologiske museum “Think Tank Birmingham” rådhus fra 1834 og “National Sealife Centre” – med dens gigantiske ferskvand og saltvand akvarier.

Desuden er Birmingham store shopping, og butikscentret Bullring en af ​​Europas største. Mange turister besøger også chokoladefabrikken Cadburrys i byen – hvor du kan få en rundvisning.

Birmingham International Airport ligger 10 miles sydøst for centrum.

Menu