Billeje Birmingham Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Birmingham Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Birmingham Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Birmingham Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Birmingham Lufthavn guide

Billeje Birmingham Lufthavn
Biludlejning Birmingham Lufthavn

Birmingham Airport (BHX) er Storbritanniens 7:e travleste lufthavn – ligger 10 km sydøst for Birmingham center.Lufthavnen betjener omkring 8,5 millioner passagerer om året (2010), og har fly til både indenlandske og udenlandske.

Birmingham Lufthavn blev åbnet i 1939 og er i dag centrum for en række flyselskaber – herunder Flybe, Monarch, Ryanair og Thomson Airways. Fra lufthavnen er der direkte fly til og i udlandet – herunder Dubai, New York, Amsterdam og Paris.

Lufthavnen har gode faciliteter for besøgende med gratis trådløs internetadgang (Wi-Fi), bred vifte af butikker (herunder toldfri), snackbarer, restauranter og caféer. Hertil kommer,. Posthus, bederum, pengeveksling, pengeautomater, møde-og konferencefaciliteter, parkeringsplads og besøgscenter for turister

Lufthavnen er godt indrettet til handicappede.

For at komme ind Birminghams centrum, kan man bruge tog (Air-Rail Link), bus, taxa eller leje bil. Man finder kontorer til 6 velrenommerede biludlejningsselskaber i lufthavnen – herunder Avis, Hertz, Budget og National.

Hvis du har brug for indkvartering nær lufthavnen, er der fire hoteller i forskellige prisklasser i området. Alle har en kort afstand til terminalbygningen.