Billeje London

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje England
 4. chevron_right
 5. Billeje London

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning London

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i London fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i London gennem os.

London-guide

Bilutleie London
London Biludlejning

London er hovedstaden i Det Forenede Kongerige, og sæde for kongehuset, regeringen og parlamentet. Byen ligger i det sydøstlige England – på begge sider af Themsen – og har 7,8 millioner indbyggere (2010). Hvis man regner med hovedstadsområdet med forstæder, stiger befolkningen til omkring 14 millioner.

London er landets økonomiske, politiske og kulturelle centrum samt et af verdens førende bank- og forsikringscentre. Byen har mange universiteter, museer, teatre og kunstgallerier, og er en af verdens mest besøgte turistmål.

Attraktioner

London er kendt for at være en musikalsk og teaterby– og har også mange verdensberømte vartegn – herunder Londons tower tower fra 1100-tallet, London Bridge, St. Paul’s Cathedral (1675 – 1710), Big Ben-klokketårnet,Parlamentsbygningen, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Buckingham Palace og London Eye. Tower of London

London med parlamentet og Big Ben.

Andre populære turistattraktioner og seværdigheder i London omfatter: kunstgalleriet Tate Gallery, British Museum, Imperal War Museum, Madame Tussauds vokskabinet,Hyde Park, London Zoo og byens shoppinggade Oxford Street.

London er vært for Sommer-OL 2012 og har opført sportskomplekset “Olympic Park” – beliggende i Stratford (i den østlige del af byen).

Ud over at være en shopping mekka for shoppere, London er også kendt for sit varierede natteliv. Der er traditionelle engelske pubber overalt i hovedstaden, og byen har også utallige natklubber og koncertsteder.

Udforsk London med biludlejning

Hvis du er i London og ønsker at se mere af England, har du en masse spændende ting at gøre. Du bør ikke køre langt for at komme til historiske steder, der har været vigtige i verdenshistorien. Der er også et stort udvalg af smukke små byer at stoppe ved, hvor liv og atmosfære er helt forskellige inde fra verdensmetropol. Her er nogle forslag, der er nemme at implementere med udlejningsbiler fra London.

Stonehenge blev sikkert sat op for mellem 4.000-5.000 år siden.

Stonehenge – Verdenskendte stenmonumenter

Dette forhistoriske monument kender alle fra film, billeder og bøger. Stonehenge blev sikkert lavet for mellem 4.000 og 5.000 år siden. Stedet har tydeligvis haft en central religiøs rolle i livet for de mennesker, der boede her, og over flere tusinde år. Rockoplysningerne er blevet ændret flere gange og genopbygget, hver gang det har været nødvendigt. Hver af de oprejst sten skønnes at veje omkring 25 tons. Hvordan mennesker på det tidspunkt formået at konstruere monumenter er uklart, og der er mange myter om både, hvordan stenene kom på plads, og om hvilken funktion de havde. Stonehenge er Storbritanniens vigtigste ikon og vartegn – og erpå UNESCOs verdensarvsliste. UNESCOs liste over verdensarv

 • Det ligger 80 km fra Trafalgar Square i det centrale London til Stonehenge. Kørslen er omkring 1 time og 40 minutter.
Windsor Castle er dronningen af Englands ferie slot.

Windsor Castle – Dronningens ferieslot

Windsor Castle er det største slot i verden, der stadig bebos. Her afholdes Englands nuværende dronning, når det er en weekend, og Windsor bruges også i officielle sammenhænge, såsom statsbesøg. det blev først påbegyndt i 1100-tallet af William I af England (Vilhelm Erobreren). Siden da har slottet været ejet og brugt af i alt 39 engelske regenter– med dronning Elizabeth II som den foreløbige sidste. Du kan besøge store dele af slottet, detberømte Kapel i St George’s Chapel, og ikke mindst de storslåede haver, der omgiver Windsor Castle. Fra London med biludlejning er dette en af de nemmeste og mest populære køre måder. Slottet ligger ikke langt fra Heathrow, og et besøg her kan kombineres med ture som Frogmore House & Gardens,Legoland Windsor og den berømte Ascot Racecourse og Eton College.

 • Den korteste vej fra det centrale London til Windsor Castle er omkring 36 kilometer. Køretiden er derefter omkring 45 minutter.

Dover – Englands port

Kysten syd for London byder på en række store badebyer, dejlige strande, naturoplevelserog andre seværdigheder. Det er ikke så let at vælge mellem alle muligheder på kysten, men et sikkert valg er at tage et drev til Dover. Så kan du også indhente for eksempel den smukke historiske by Canterbury,med den berømte katedral eller Leeds Castle, som også er langs kørselsruten. I Dover vil du se mange historiske bygninger med imponerende arkitektur,og også Dover Castle, som er over 2.000 år gammel. Byen har flere gode museer, og er også kendt for de hvide klipper beliggende langs denne del af kysten. Der vil også være en færge fra Dover til Calais, hvis en tur til Frankrig også er fristende.

 • Fra det centrale London til kystbyen Dover er det omkring 123 kilometer. Køretiden uden stop er ca. 1 time og 50 minutter.
Dover – porten til England.
Det verdenskendte Universitet i Oxford.

Oxford – Verdens smukkeste universitetsby

Byen Oxford er måske bedst kendt for sit universitet. Her er tegn på, at det blev undervist på voksenniveau så tidligt som 1096. Universitetet i byen betragtes som den næstældstei verden , og ældste i den engelsktalende del af kloden. Bygningerne i byens centrum, og også på campus, fremvise alle de arkitektoniske stilarter, der har eksisteret i England indtil i dag. Ud over at være en af de smukkeste og mest romantiske byer i England, kan Oxford prale af at have de bedste museer, de ældste pubber og en afslappende og indbydende atmosfære. Det er værd at tage en dagstur fra London med biludlejning, men det bedste er at fange mindst én overnatning i denne by.

 • Afstanden fra det centrale London til Oxford er 90 kilometer. I normal trafik tager drevet ca. 1 time og 25 minutter.
Romersk bad i Bath, – det eneste sted i England vil du finde varme kilder, du kan bade i.

Bath – romersk badeby i midten af England

Bath ligger i Somerset vest for London. Navnet afspejler det faktum, at der er varme kilder i jorden her. Da romerne regerede det meste af Europa, herunder i store dele af de britiske øer, kaldte de derfor byen Aquae Sulis. De byggede en række kurbade, hvoraf resterne af flere tilbage. Svømning og kurbade er stadig en vigtig ingrediens i bylivet i Bath. Det er det eneste sted i England, hvor du finder varme kilder, som du kan tage en dukkert i. Ud over de romerske bygninger harbyen en masse gammel og storslået arkitektur fra senere århundreder. Bath er derfor en af Englands største turistattraktioner. Her indbyggerne er behagelige og hjælpsomme, vil du finde gode spisemuligheder overalt, og du har et stort udvalg af museer, gallerier, monumenter og andre seværdigheder at tage fat på.

 • Fra centrum af London til Bath er det omkring 185 kilometer. Køretiden uden stop vil være omkring 2 timer og 20 minutter.
Trafik i centrum af London med de berømte taxier.

Parkering og trafik med biludlejning

Det er normalt svært at finde parkering langs gaderne i det centrale London. Parkering på gaden betales i salgsautomater, og normalt er parkeringspladsen underlagt betaling mellem 08:30 og 18:30 fra mandag til lørdag. Ellers kan du normalt parkeres gratis. Det er normalt langt bedre at satse på hotel parkering eller parkeringshuse. Der er parkeringsservice i byen. Virksomheden NCP har over 100 af dem, mens Q-park har omkring 20 store faciliteter i byens centrum.

Trafikken i Englands hovedstad kan være ganske stressende. Hvis du ikke behøver at bruge bilen, bør du vælge en metro eller bus, når du går rundt i byens centrum. Trafikken er tæt, især i myldretiden, og myldretiden varer lang tid i London. Uden for London er trafikken naturligvis meget mere komfortabel. England er et sikkert land at køre i, og mange steder er der en masse dejligt at se langs vejene.

 • Husk, i England du kører på venstre side af vejen. Hvis du ikke er vant til dette, bør du have for vane at observere trafikken i et par sekunder, før du sætter bilen i gear. Så er der mindre risiko for, at du er i den forkerte vognbane.

Lufthavn

Der er seks lufthavne betjener London, men kun tre af disse er relevante for de fleste mennesker, der rejser der. Heathrow er den største lufthavn med omkring 80 millioner passagerer om året. Gatwick følger med omkring 45 millioner passagerer, og Stansted med omkring 28 millioner årlige passagerer.

Terminal 3 i Heathrow Lufthavn.

Biludlejning i Heathrow

Hvis du vil afhente eller levere en biludlejning i Heathrow, bør du tjekke på forhånd, hvor biludlejningsfirmaets skrivebord er. Lufthavnen er stor og ikke særlig ligetil, hvis du er der for første gang. Biludlejningsfirmaernes skriveborde til dem, der afhenter en bil, kan findes i Terminal 2, 3, 4 og 5. For nemheds skyld bør du derfor bede om at hente din bil på terminalen, du også ankommer til, når du lander. Det samme gælder, når du returnerer udlejningsbilen. Fra i dag finder du Alamo, Enterprise, Europcar, Avis, Budget, Hertz, National og Sixt i Heathrow.

 • Fra Heathrow til Trafalgar Square i det centrale London er det 26 kilometer, og en køretid på omkring 30 minutter.

Biludlejning hos Gatwick

Bilindsamling og -levering i Gatwick er noget lettere end for dem, der lander i Heathrow. Gatwick har to klare terminaler (nord og syd), og biludlejningsfirmaer har tællere i begge. Fra i dag, Hertz, Alamo, Budget, Enterprise, Europcar, Avis, Sixt og National er at finde på Gatwick.

 • Fra Gatwick til Trafalgar Square er det 45 kilometer, og en køretid på 1 time og 15 minutter.

Biludlejning hos Stansted

Stansted er alle biludlejningsfirmaers kontorer placeret i et separat center uden for terminalbygningen (Biludlejningsbyen). Der kan du få en separat bus, der stopper uden for terminalbygningen hvert tiende minut. De biludlejningsfirmaer, du finder hos Stansted, er i øjeblikket Alamo, Enterprise, Europcar, Avis, Budget, Hertz, National og Sixt.

 • Fra Stansted til Trafalgar Square er det 63 kilometer, og en køretid på 55 minutter.