Billeje Tournai

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Belgien
  4. chevron_right
  5. Billeje Tournai

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tournai

Find den bedste pris på biludlejning i Tournai ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tournai. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tournai guide

Billeje Tournai
Biludlejning Tournai

Tournai er både en by og en fransk-talende kommune i Belgien ligger 85 kilometer sydvest for Bruxelles og er på grænsen til Frankrig.Befolkningen i byen er 69 751 (2012) indbyggere. Den lokale sprog kaldes Tournaisien.

Tournai er med Tongeren er den ældste by i Belgien.Det spillede en meget vigtig historisk, økonomisk og kulturel rolle i Flandern i middelalderen. Også i dag spiller det en vigtig kulturel rolle i Belgien, og dens historie tiltrækker mange besøgende. Hver anden søndag i september holdt en procession, der har været afholdt hvert år siden 1092 undtagen i 1566. Tournai er et museum for visuel kunst med store samlinger, her er værker af Van Gogh og Rubens.

Blandt de mest berømte historiske bygninger er Belgiens ældste klokketårn blev påbegyndt i 1188. Cathedral Notre-Dame de Tournai fra tolv århundrede er en imponerende bygning med romansk og gotisk arkitektur er kendt for sine fem klokketårne. Tournai Cathedral er en af ​​de smukkeste religiøse monumenter i den vestlige verden med dens sølv og kobber ornamenter. Både UNESCO licens.

Den nærmeste lufthavn er i Lille, omkring 25 miles fra Tournai. Bruxelles Lufthavn er 81 km væk, og der er to direkte tog fra Bruxelles i timen.