Billeje Mons

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Belgien
  4. chevron_right
  5. Billeje Mons

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Mons

Find den bedste pris på biludlejning i Mons ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mons. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mons guide

Billeje Mons
Biludlejning Mons

Mons er en by og en kommune i den belgiske provins Hainaut. Byen har 92   523 indbyggere (2011).Det ligger nær grænsen til Frankrig og under en time med tog fra Bruxelles.Befolkningen taler fransk.

Mons er kendt for at være den kulturelle hovedstad i Vallonien, og i 2015 valgt Mons at være europæisk kulturhovedstad. Året vil omfatte fejret med en stor udstilling af Van Gogh Kunstmuseum i BAM. Van Gogh boede i Mons over et år, og en af ​​de attraktioner, er at besøge huset, hvor han boede. Et andet museum et besøg værd, er Museum of Modern Art, MAC – Musee des Arts Con-tempo regnskyl, som ligger i en gammel fabriksbygning lige uden for byen. Omkring Mons var engang et vigtigt område for minedrift.

Hvert år afholdes en berømt middelalderlig festival i Mons, The Ducasse de Mons eller Doudou som det hedder. Det starter 58 dage efter påske. Mons er kendt for sine smukke bygninger og monumenter, ligesom rådhuset i gotisk stil fra 1500-tallet. Gamle bydel er meget attraktivt med romantiske smalle gader koncentreret omkring Plaza Mayor.

Mons er en by, der har været vært for mange vigtige historiske begivenheder. Det var her, at briterne havde deres første kamp under 1 Verden 23 og 24 august 1914. De måtte vige for tyskerne.

Den nærmeste lufthavn er Brussels South Charleroi Airport ligger 47 km fra Mons.