Billeje Glomfjord

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Glomfjord

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Glomfjord

Find den bedste pris på biludlejning i Glomfjord ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Glomfjord. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Glomfjord guide

Billeje Glomfjord
Biludlejning Glomfjord

Glomfjord er en landsby i Meloy kommune i Nordland 1193 (2012) indbyggere. Det er omgivet af høje, stejle bjerge og beliggende på Kystrute i spidsen for den 18-kilometer Glomfjorden lige nord for Svartisen.

Glomfjord Alpine er en af ​​Nordens største skisportssted og er blevet beskrevet som “en af ​​de skjulte perler af freeridekørsel.” Der er en stolelift til Upper Glomvatnet under Glombreen i nord, og en gondol fra Fykanvatnet i øst til Lower Navervatnet. Af Fykanvatnet udenfor centrum er en sten udskåret med 17 forskellige udskæringer, som er 4000, 5000 år gamle. Tæt på Svartisen er en stor drage for Glomfjorden.

Manufacturing er et vigtigt erhverv for byen, og de fleste virksomheder er beliggende i Glomfjord industripark. Yara producerer sådan mineralsk gødning og calciumnitrat og ScanWafer producerer silicium wafers til solfangere. Statkraft og også en stor forretning i området.

I september 1942 Glomfjord kraftværk arena for sabotage kampagne “Operation Musk Dunder”. Efter aktion ga besættelse opførelsen af ​​aluminiumsværk i Glomfjord. Ved gruppe af tolv sabotører fra England, Canada og Norge otte blev taget af tyskerne kort efter operationen, og de ​​fleste overlevede ikke krigen.I 1995 afslørede et monument, der markerer begivenheden på kraftværket.

Bodø Lufthavn er den nærmeste lufthavn størrelse og ligger 140 km længere mod nord.Mo i Rana lufthavn ligger 60 km længere mod syd.