Billeje Tromsø

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Norge
 4. chevron_right
 5. Billeje Tromsø

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tromsø

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Tromsø fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Tromsø gennem os.

Tromsø guide

Bilutleie Tromsø
Biludlejning Tromsø

Tromsø er med en befolkning på omkring 66.000 (2010), Norges 7. største by. Byen er administrativt centrum i Troms amt, og ligger primært på Tromsøya – men også med distrikter på Kvaløya og på fastlandet (Kvaløysletta og Tromsdalen).

Attraktioner

Tromsø er især berømt for midnatssolen, polarlyset og den arktiske katedral (fra 1965). siden 1800-tallet har byen også været kendt som “Nordens Paris”,på grund af sine mange restauranter og pulserende natteliv. Mere lokalt er det kendt som en studenterby med verdens nordligste universitet (6.000 studerende) – og det spændende videnskabscenter Polaria. Samisk sprog, Northern Lights forskning, polar forskning, telemedicin, fiskeri forskning, musik og teknik er særligt populære discipliner. Der er også flere gymnasier i byen.

Tromsø – bedre kendt som De Nordiske Landes Paris.

Siden 2004 har buktafestivalen været en årlig tilbagevendende musikalsk begivenhed. Det vil blive afholdt i Telegrafbukta i juli.
Tromsø Alpinsenter er et skisportssted i Kroken-distriktet, hvor der også er gode betingelser for langrend i vintersæsonen.

Vejrtypen i Tromsø er jævnt over køligt på grænsen mellem arktiske og tempererede klimaer. Golfstrømmen har en stor indflydelse her, og derfor fryser fjorden ikke. Normalt varierer temperaturen mellem -5 og +15 i løbet af året, med et gennom gennemsnit i januar -4 og i juli på +12.

Der er polar nat mellem 21 November og 21 Jan. og midnatssol mellem 21 maj og 21 juli. I disse perioder er forskellen mellem dag- og nattemperatur meget lille.

Udforsk Tromsø med biludlejning

Hvis du har en udlejningsbil i Tromsø og gerne vil se mere af Nord-Norge, er der naturoplevelser, du først og fremmest vil ende med. Men afstandene kan være en hel del af et træk, hvilket er ret almindeligt på denne side af kloden. Der er ikke mange mennesker, der bor i landets nordligste amter, og afstanden mellem landsbyer og byer kan være stor. Komforten er, at du vil køre gennem unikke landskaber undervejs, med muligheder for at spise pauser og indkvartering, hvis det er nødvendigt.

Smuk solnedgang på Senja.

Senja – En naturlig perle i Nordnorge

En af de bedste drev du kan tage fra Tromsø med biludlejning går til øen Senja. Den nemmeste måde at komme dertil i sommermånederne er at køre over Kvaløya, og derefter tage færgen til Botnhamn. På Senja kan du vælge mellem en række hyggelige fiskerbyer og landsbyer. Flere af disse har udviklet sig meget i de senere år, med fiskernes hytter, hoteller og hytter for besøgende,og alle former for aktiviteter fokuseret på naturen. Hvalsafari og fisketure er blandt de mest populære. Om sommeren er der også flere arrangementer på Senja, der både er sjove og forskellige, såsom den intime Kråkeslottfestivalen og Senja Kultur- og Fiskefestival, der finder sted i Gryllefjord. Hvis du ikke har været i Senja før, kan du overveje at køre der, når du besøger Tromsø. Øen kan være lidt af et minde om Lofoten, men er langt fra så overbelastet af turister.

 • Fra Tromsø til færgehavnen på Brensholmen er der ca. 55 kilometer. Drevet og vil tage dig omkring 1 time.
 • Bemærk venligst, at færgen mellem Brensholmen og Botnhamn på Senja kun kører fra den 30. April til den første uge af september. Antallet af overfarter er 6 om dagen.
Ringvassøya med sin smukke natur ligger lige uden for Tromsø.

Ringvassøya – Kort afstand til fisketure og naturoplevelser

Ringvassøya ligger kun en kort køretur fra Tromsø og er ideel til en biludlejningsdag, hvis du vil opleve smuk natur. Selvom Øen er Norges 6. Største, der bor ikke mere end omkring 1300 mennesker her. De fleste af disse ligger i de små landsbyer Hansnes, Hessfjord, Skarsfjord og Indre Kårvik, hvor turismen er blevet en del af fleres levebrød. Hvis du ønsker at tage et ophold på Ringvassøya finder du sommerhuse og hytter til leje. Nogle af dem tilbyder bådture for dem, der ønsker at prøve deres hånd på dybhavsfiskeri, eller gåhvalsafari. hvalsafari Du vil også finde hytter til leje, hvor du kan låne fiskeudstyr, hvis du ønsker at prøve fiskeri efter ørred i ferskvand og floder på øen.

 • Fra Tromsø til Hansnes på Ringvassøya er der ca. 63 kilometer. Køretiden er omkring 1 time og 5 minutter.

Lyngen Alperne – Eldorado til helårstopmøder

Denne bjergkæde byder på nogle af de fineste toppe i Norge,der tiltrækker skiløbere, klatrere og vandrere fra hele verden. Top ture på Lyngen Alperne er måske mest populære blandt dem, der deltager i ekstreme formerfor skiløb , men flere af toppene er også tilgængelige for dem, der er mindre erfarne. Om sommeren er dette også et område, hvor du kan opleve den nordnorske natur og midnatssolen på sit smukkeste. Skisæsonen varer normalt fra oktober til slutningen af april, hvor marts og april er de bedste måneder. Midnatssolen kan nydes fra maj til midten af august. Husk, at alle bjerge kan være lunefulde, især om vinteren, og det er vigtigt at sikre sikkerheden. Hvis du ikke er særlig bjergrig, bør du booke topmøderne med en af de mange erfarne virksomheder, der tilbyder guidede ture i Lyngen Alperne.

 • Den korteste rute mellem Tromsø og Lyngen er ca. 77 kilometer. Køretiden inklusive færgeturen mellem Breivikeidet og Svensby er ca. 1 time og 45 minutter.
 • Man kan også køre til Lyngen uden at skulle ty til en færge. Tag mod syd, når du kommer til Fagernes, og følg skiltene derfra til Lyngen. Afstanden er derefter 132 kilometer, med en køretid på omkring 2 timer.
Lyngen-alperne
Nordkapplateauet er særligt smukt om sommeren, når midnatssolen er i horisonten.

North Cape Plateau – Besøg verdens ende

Faktisk er klippen ikke Nordkap til Europas nordligste punkt, selv om det ofte markedsføres som dette. Titlen faktisk hører til knivskjellodden, som er tæt på. Nordkapplateauet er stadig mere interessant at besøge, og tilbyder en stærkere naturoplevelse i manges øjne. På plateauet er der et besøgscenter 307 meter over havets overflade. Derfra får du en blændende udsigt over havet udenfor, hvilket er særligt smukt om sommeren, når midnatssolen er i horisonten. Men køreturen til Nordkap fra Tromsø er ret lang, og mange foretrækker at tilbringe mere end en dag. Skønheden i det er, at turen går forbi mange dejlige små landsbyer, ved fjorde og bjerge, og med en række smukke steder at stoppe ved.

 • Fra Tromsø til Nordkap i Finnmark er der 615 kilometer. Køretiden er omkring 8 timer og 30 minutter.

Parkering og trafik med biludlejning

I Tromsø, som ellers er i det meste af Norge, kan du kun parkere i gaderne, hvor der er et skilt med P. Skiltet fortæller dig, hvor længe bilen kan stå, og på hvilke tidspunkter et gebyr er påkrævet. Normalt er parkeringspladser kun opkræves i arbejdstiden på hverdage, men bemærk, at nogle steder, du bliver nødt til at betale 24 timer (dette vil blive vist på skiltet). Du betaler gebyret på parkeringsmaskiner, der er på fortovene og lade kvitteringen tydeligt ses i bilens forrude. Der er også flere parkeringspladser i byens centrum, hvor du kan parkeres 24 timer i døgnet mod et tillægsgebyr.

Trafikken i Tromsøs bymidte er stort set aldrig noget problem. Det er nemt at finde vej,bilister er for det meste venlige og høflige, og du er usandsynligt, at støde på nogen problemer. Bemærk venligst, at stort set alle stop for fodgængere i Norge og bøder for ikke og gøre det kan være høj.

Lufthavn

Tromsø Lufthavn ligger ved Selve Tromsøya, med kort afstand til byens centrum. Lufthavnen er et knudepunkt for flyvninger til Finnmark, og har også direkte fly til Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim,blandt andre. Derudover er der et lille antal internationale flyvninger fra Tromsø, herunder til Frankfurt, Helsinki, Gdansk og Krakow. I sommermånederne er der også fly til andre byer i Europa, såsom London, Bruxelles, Zürich, München og Amsterdam.

De seks virksomheder, der tilbyder biludlejning i lufthavnen i Tromsø, er samlet i terminalbygningens stueetage (stueetagen), tæt på check-in-skrankerne. Fra i dag, er dette Avis, Europcar, Budget, Hertz, Sixt og Leje A Wreck.

 • Fra Tromsø Lufthavn til byens centrum er det kun 4,7 kilometer. Kørslen er omkring 10 minutter.