Billeje Frankfurt

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Frankfurt

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Frankfurt fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Frankfurt gennem os.

Frankfurt guide

Bilutleie Frankfurt
Frankfurt Biludlejning

Frankfurt am Main ligger i det sydvestlige Tyskland – i delstaten Hessen – og har sin bymidte på begge sider af floden Main. Dens befolkning er lidt over 650.000 (2010), men hele hovedstadsområdet (som også omfatter de omkringliggende byer Wiesbaden, Darmstadt og Mainz) er Frankfurt centrum i et storbyområde (Rhein-Main), som har en samlet befolkning på over 5 millioner.

Frankfurt er ellers et vigtigt finanscenter – både for Tyskland og for EU. Med sin store flodhavn og vejinfrastruktur (vej og jernbane) er byen også et vigtigt kommunikationsknudepunkt. Desuden anses Frankfurt af mange for at være den tyske “litteraturhovedstad”. Også som en industriby er Frankfurt vigtig. Her finder du alt fra bilfabrikker til trykkerier.

Frankfurts historie går tilbage til det første århundrede. Kr., da romerne byggede en kaste på bredden af Main – og i slutningen af det 8.

Dele af det moderne Frankfurt er domineret af store kongres- og udstillingshaller, hvor forskellige årlige arrangementer finder sted. Mest berømte er nok den internationale bogmesse, som samler forlag og forfattere fra hele verden. Ellers er byen hjemsted for et af Tysklands største universiteter – opkaldt efter digteren Johann Wolfgang von Goethe.

Attraktioner

Frankfurt har et rigt kulturliv med museer (herunder Städel Kunstmuseum, Goethe Museum og Natural History Museum), biblioteker og teatre, zoologiske og botaniske haver.

Frankfurt var en af de tyske byer mest ødelagt under Anden Verdenskrig. Verdenskrig. Store dele af det gamle middelaldercenter – altstadt – blev pulveriseret. Mange af bygningerne er dog blevet rekonstrueret i efterkrigstiden. Det gælder bl.a. det storslåede rådhus, “Der Römer”, oprindeligt bygget i 1405. Gothes barndomshjem – Goethehaus – er også blevet genopbygget, samt den smukke Paulskirche Kirke. Blandt de arkitektoniske seværdigheder i Frankfurt skal katedralen fra 1300-tallet også nævnes. Det var blandt de få gamle bygninger, der undgik store skader, da byen blev bombet.

Som et eksempel på moderne monumental arkitektur har Commerzbank Tower fra 1997 en dominerende plads i bybilledet. På tidspunktet for forestillingen var dette Europas højeste bygning. Selve tårnet er 259 meter højt, men antennen forventes at blive 300 meter.

I Sachsenhausen-distriktet (ikke at forveksle med den tidligere koncentrationslejr nord for Berlin),finder du Frankfurts største forlystelseskvarter.

Frankfurt var en af de tyske byer mest ødelagt under Anden Verdenskrig. Verdenskrig. Mange af bygningerne er dog blevet rekonstrueret i efterkrigstiden.

Udforsk Frankfurt med biludlejning

Det er meget spændende at overveje for dem, der har Frankfurt som udgangspunkt, og som ønsker at udforske omgivelserne med en udlejningsbil. Kørsel er både nemt og behageligt i Tyskland, samt det faktum, at du normalt kommer der hurtigt. Her er nogle tips til nem at implementere, og hvor du får unikke oplevelser.

Tyskerne beskriver Heidelberg som en af landets smukkeste byer.

Heidelberg – En af Europas smukkeste og mest romantiske byer

Heidelberg er i dag kendt for at have et af de bedste universiteter på kontinentet, og er også et center for avanceret forskning på en række områder. Byen har også lange traditioner inden for kunst og kultur. Tyskerne beskriver selv Heidelberg som en af landets smukkeste byer, især den gamle bydel (Altstadt). Den gamle bydel har mange storslåede bygninger, der blev bygget i den tidlige middelalderog er domineret af en fæstning, der stiger 200 meter over byens centrum. Alt dette er kombineret med venlige beboere og en romantisk og behagelig atmosfære.

  • For at komme fra Frankfurt til Heidelberg, kør ca. 87 kilometer sydpå. Hele strækningen kører på motorvejen, undtagen ind og ud af de to byers centrum. Den tid, du vil bruge på drevet er cirka 1 time.
Kurbyen Baden-Baden ligger oven på varme kilder.

Baden-Baden – Historisk Spa

Som navnet antyder, er Baden-Baden en kurby beliggende på toppen af varme kilder. Byen var et vigtigt center i denne del af Europa allerede et par hundrede år før vores æra. Det lidt mærkelige navn skyldes, at byen Baden ligger i bydelen kaldet det samme. Her rejser folk for at få spa-behandling, svømme i de termiske kilder,slentre i de smukke parker, se på byens imponerende arkitektur og nyde en rolig og behagelig atmosfære. Blandt byens største attraktioner er svævebanen, der fører op til Merkuruisberg-bjerget. Kurset betragtes både som den stejleste og længste i Tyskland. Både turen op, og dit ophold på toppen, giver dig en vidunderlig udsigt over landskabet.

  • Fra Frankfurt til Baden-Baden, kør ca. 175 kilometer sydpå og passerer Heidelberg. Du kører hele scenen i omkring 1 slips og 50 minutter, hvis du holder dig til motorvejen.
Den historiske middelalderby Rothenburg ob der Tauber.

Rothenburg ob der Tauber – Malerisk middelalderby

Rothenburg er en meget velbevaret mellemderby beliggende i den frankiske del af den tyske frie stat Bayern. Byens smukke centrum ligger på en bakke over floden Tauber og består af en eventyrlig bosættelse. Her er der mange hyggelige brostensbelagte små gader, med caféer, restauranter og butikker dekoreret med blomster, og mange seværdigheder værd at indhente. Højdepunkter omfatter byens imponerende rådhus fra 1200-tallet,bymurene omkring den gamle bydel, slotshaven og det maleriske distrikt Plönlein.

  • Rothenburg ob der Tauber ligger ca. 170 km sydøst for Frankfurt og er forbundet stort set hele motorvejsstrækningen. Uden at stoppe tager drevet med en udlejningsbil ca. 2 timer.

Bamberg – Dejlig middelalderby med gamle bryggerier

Bambergs gamle bydel er en af de fineste i Tyskland og er på UNESCOs verdensarvsliste. Ud over at Bamberg er en særlig smuk lille by, er det kendt for et af landets bedste julemarkeder,for ikke at nævne traditionerne for at brygge god øl. Her ligger små bryggerier tæt på byens centrum, og flere af dem har gjort det i mange århundreder. Dette distrikt har i lang tid brygget ølsorter, der er kendetegnet ved, at malten er røget, og øllet får således en ret unik smag. Hvis du tager en udflugt fra Frankfurt her, bør du forkæle dig selv mindst 24 timer. Ansting din udlejningsbil i hotellets garage og udforsk de smukke små gader. Stop ved de legendariske bryggerier og smag mad og drikkevarer.

  • Det er lige under 200 kilometer mellem Frankfurt og Bamberg. Stort set hele drevet går på motorvejen, og du bruger omkring 2 timer og 30 minutter.
Bamberg
Burg Eltz er næsten 900 år gammel!

Burg Eltz – Imponerende Slot

Burg Eltz er en af de mest berømte blandt Tysklands mange imponerende slotte og slotte. Det betragtes også som en af de mest romantiske. De fleste af os har sikkert set billeder af det næsten 900 år gamle slot– men måske uden yderligere kendskab til det. Hvis du er i Frankfurt, har du mulighed for det. Selv om Eltz er fjern, er det meget muligt at køre hele vejen. Anst samme udlejningsbil på den tilsvarende parkeringsplads. Du kan også parkere under toppen, og derefter slentre op til slottet gennem skoven. Bemærk venligst, at Burg Eltz er lukket om vinteren og normalt er åben fra begyndelsen af april til begyndelsen af november. Den guidede tur på ind og ud af Eltz starter hvert femten minutter.

  • Det er omkring 140 kilometer fra Frankfurt til Burg Eltz. Omkring 110 kilometer går ad motorvejen mod Koblenz, og derefter på en landevej til landsbyen Moselkern. Derfra er der en eksekverbar lille vej op til slottet.
I Frankfurt er det en fordel at sætte bilen i et parkeringshus, da der er få parkeringspladser udendørs.

Parkering og trafik med biludlejning

Det er til tider meget udfordrende at finde parkering i gaderne i Frankfurt. Ligesom mange andre tyske byer gøres der meget for at begrænse biltrafikken i byens centrum af hensyn til miljøet og indbyggernes sundhed. Antallet af parkeringspladser er lavt, og der er forskellige zoner, der regulerer, hvor man kan parkere, og på hvilke tidspunkter. Ligesom mange andre steder er det bedst at satse på parkeringshusene her også.

Kørsel i byen er ikke særlig udfordrende, men i Frankfurt møder du også smalle gader, ensvejsveje og cul-de-sacs. Uden for byens centrum, både på landeveje og motorveje, er det nemt at køre i det meste af Tyskland. Bemærk venligst, at bilister kører hurtigere højere på motorvejene, end mange er vant til, og du bliver hurtigt langsommere, hvis du er i venstre vognbane.

Lufthavnen i Frankfurt er opdelt i to terminaler.

Lufthavn

Frankfurt am Main Airport hedder også Flughafen Frankfurt am Main, og er den fjerde travleste lufthavn i Europa. Der er omkring 70 millioner passagerer om året serveret her. Lufthavnen har to terminalbygninger,og hvor du ender afhænger af, hvilket flyselskab du har brugt, uanset hvor du fløj fra. Dette er i modsætning til de fleste andre lufthavne, der deler sig i indenlandske og internationale flyvninger. Terminal 1 er den største, idet omkring 75% af al trafik.

I øjeblikket er der 11 biludlejningsfirmaer i Lufthavnen i Frankfurt, og alle er repræsenteret i begge terminaler. Virksomhederne omfatter de mest kendte og internationale aktører, herunder Budget, Hertz, Thrifty, Sixt og Avis. Bemærk venligst, at levering af en udlejningsbil normalt kan ske i begge terminaler med nogle få undtagelser. Spørg det firma, du lejer fra, hvis du er i tvivl (normalt vil du modtage dette på reservationsbekræftelsen), og du behøver ikke at bruge tid på at finde ud af, hvad der er det rigtige sted for returneringen.

  • Flughafen Frankfurt am Main ligger lige under 10 km fra den gamle bydel i det centrale Frankfurt. Køretiden er omkring 20 til 25 minutter, afhængigt af trafikken på vejen.