Billeje Kraków

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Kraków

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kraków

Find den bedste pris på biludlejning i Kraków ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kraków. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kraków guide

Billeje Kraków
Biludlejning Kraków

Kraków ligger i den sydlige Polen, ved floden Wisla – og har ca 850.000 indbyggere (2010).Krakow er Polens næststørste by, og det anses for at være landets kulturelle hovedstad. Det er også et vigtigt center for handel og industri.

Krakows historie som en by kan dateres tilbage til ca. 800 e.Kr.Kr., Startende med en mægtig fæstning. En periode i middelalderen var den polske hovedstad, men blev fuldstændig ødelagt af tatarerne i 1241. Efter at være blevet genopbygget, den fortsat have en central position som polsk kroningsby.

Kraków har mange vigtige kultur-og uddannelsesinstitutioner – herunder Polens ældste universitet (grundlagt i 1364) og en række andre skoler og akademier. Blandt byens mange museer finder vi Czartoryski-museet (hvor en sådan kan se det arbejde, berømte renæssancens) – og Jagiellonian Museum (som huser den berømte Copernicus ‘globus).

Gamle By i Krakow (Stare Miasto) indeholder en række arkitektonisk og historisk interesse, og er udelukkende en UNESCO World Heritage Site. Mange af bygningerne i renæssancestil, men også gotisk og barok er repræsenteret. De tidligere fæstning vægge og voldgrave omkring den gamle bydel danner grundlaget for en smuk park. To af de gamle fæstning tårne ​​er stadig intakt. Lige i det historiske centrum, herunder den gamle rådhusplads fra 1300 (Market Square), omgivet af flere monumentale strukturer, Mariakirken (bygget i 1355). Også den store, berømte Market Hall Sukiennice placeret her. Der kan du også se udstillinger af polsk kunst. Også den store Hal tårn fra 1300-tallet nævnt.

I den sydlige del af den gamle by er kalksten cliff Wawel, hvor både den magtfulde Cracow domkirken og det gamle kongepalads (begge fra 1300) er placeret. Katedralen er mere af Polens gamle konger begravet og helte, og gården omkring slottet anses for at være en af ​​Europas smukkeste.

Også Kazimierz distriktet er et besøg værd, primært fordi det repræsenterer det historiske centrum af byens stærke jødisk kultur. Der er også betydelige jødiske museum.

Kraków blev udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2000.

Den nærmeste lufthavn er KRK Airport, der ligger 11 km vest for centrum.