Billeje Gdańsk

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Gdańsk

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Gdańsk

Find den bedste pris på biludlejning i Gdańsk ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Gdańsk. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Gdańsk guide

Billeje Gdańsk
Biludlejning Gdańsk

Gdańsk (tysk: Danzig) er placeret i det nordlige Polen, nærmere bestemt den Wisla floden, der løber ud i Gdańsk-bugten.Selve byen har en befolkning på cirka 457 tusind (2010), og sammen med nabobyerne Gdynia og Sopot, et større bymæssigt område med mere end 1 million indbyggere (“Tri-City”).

Gdańsk – sammen Gdynia – Polens vigtigste havn, og havnene i de to byer drives som én enhed.

De traditionelle industrier som skibsbygning, petrokemiske, kemiske og fødevareindustrien er stadig vigtig, men siden 1990’erne der ar gennemgået en betydelig omstrukturering af andre brancher, og blandt nyere vækstindustrier er elektronikindustrien, computerteknologi, telekommunikation, kosmetik og lægemidler.

Gdańsk drøftede første gang i år 980, og var en hanseatisk i 1200-tallet. I 1308 blev det erobret af den Tyske Orden. Fra 1300 og indtil 1945, er byen ofte omtales som sit tyske navn, Danzig. Senere har byen været under skiftevis regel, men har siden 2 Anden Verdenskrig var en af ​​Polens mest indflydelsesrige byer.

Gdańsk er også en vigtig uddannelsesmæssig og kulturelle centrum, med universiteter, læreanstalter, forskningsinstitutter, nationale museum, opera, zoo osv.

Gdańsk var tidligere kendt for sine arkitektoniske monumenter. Efter den store ødelæggelse under Anden Verdenskrig, genopbygget det meste af i dag. Dette indbefatter Old Town (Stare Miasto) med sine gavlhuse fra 1500-1700-tallet og smalle, snoede gader og den smukke og imponerende gamle torv “Long marked.” Den rigt ornamenterede Marys Kirke (bygget i perioden fra 1343 til 1502), for en stor del ødelagt i 1945, er en af ​​de største i Europa (længde 105 m, bredde 66 m, tårnhøjde 78 m). Byen har også mange andre pragtfulde kirker. Specifikke strukturer er også Krantor fra 1411 med maritime museum og renæssancen rådhus i 1605, med sin 82 m høje tårn.

En stor turistattraktion er også den gamle Crane “Stary Zuraw” fra 1300, hvor der i dag er et maritimt museum.

Den nærmeste lufthavn er Gdansk Lech Walesa Lufthavn, der ligger 12 km nordvest for byen.