Billeje Paris

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Frankrig
 4. chevron_right
 5. Billeje Paris

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Paris

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Paris fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Paris gennem os.

Paris guide

Bilutleie Paris
Paris Biludlejning

Paris, Frankrigs hovedstad, er lige under, hvor floden Marne løber ind i Seinen, og sidstnævnte deler byen i to: højre bred og venstre bred. Selve byen, Ville de Paris, har en befolkning på omkring 100.000. 2,2 millioner (2010), mens den større storbyregion Paris har en samlet befolkning på mellem 11 og 12 millioner. Ville de Paris er administrativt opdelt i 20 såkaldte “arrondissementer”.

Attraktioner

Paris betragtes af mange som Europas kulturhovedstadog mode – og det kan tilbyde utallige seværdigheder. Nogle af de mest berømte og populære bi-aktioner er den gotiske katedral Notre-Dame, der ligger på øen Ile de la Cité i hjertet af Seinen. Det blev påbegyndt før år 1200 og er en af verdens mest berømte kirkebygninger. Fra tårnet (387 trin) er der flot udsigt over de centrale dele af Paris. Andre berømte kirker i Paris omfatter den hvide basilika Sacre Coeur, der ligger på Montmartre-bakken fra slutningen af 1800-tallet og den meget smukke St. Sulpice Kirke fra 1754, der ligger i St. Germain-området.

Paris’ mest berømte vartegn er Eiffeltårnet,bygget i 1889 til hundredåret for den franske revolution. Tårnet er 324 m højt (inkl. antennen øverst), og var i sin tid verdens højeste bygning. Der er en elevator op til toppen, og derfra har du en fantastisk panoramaudsigt. Om så berømt er Triumfbuen med graven af den ukendte soldat, der ligger på place de l’Etoile (Star Square), i den ene ende af Champs Elyséesparade street. I den anden ende af gaden er place de la Concorde, hvor der er en over 3.000 år gammel egyptisk obelisk. Ved siden af Place de la Concorde er de smukke Tuileries haver.

Trafik i Paris med Champs Elysees i baggrunden.

I parken finder vi også Frankrigs mest populære kunstmuseum, Louvre,hvor alle de helt store fra billedkunstens historie er repræsenteret – blandt andet. Leonardo da Vinci med maleriet “Mona Lisa”. I en storby som Paris er der naturligvis også en række andre museer (herunder det moderne Pompidou Center), samt opera, teatre, koncertsale og andre kulturelle institutioner.

Et besøg på en af de mange restauranter og caféer i Paris er en selvsagt.

Når det kommer til arkitektur, er flere af broerne over Seinen også værd at se. Dette gælder især for den ældste af dem, Pont Neuf – som blev bygget allerede omkring år 1600.

Ellers er Paris berømt for sit rige restauranttilbud. Et besøg på nogle af de charmerende udendørs caféer i det maleriske Latinerkvarter til venstre bred er et must for enhver Paris turist.

Paris besøges hvert år af mere end 30 millioner turister, herunder mange børnefamilier – som med garanti vil turnere i den gigantiske disneyland paris-forlystelsespark – omkring 10.000.000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 30 km øst for selve byen.

Udforsk Paris med biludlejning

Paris er et godt udgangspunkt, hvis du vil opleve det nordlige Frankrig. Når du har taget på folk som Eiffeltårnet og Louvre, er det en kort afstand med biludlejning til en række gode steder, hvor du får helt forskellige indtryk og oplevelser. Der er mange små og smukke byer i regionen, og måske især hvis du er på vej nordpå mod Den Engelske Kanal. her er nogle forslag til dagsture, der er nemme at gennemføre i bil.

Versailles – Jagt Lodge af Louis XIII

Versailles er blandt de mest berømte slotte i verden,men startede sin historie som en lille jagthytte, som de kongelige benyttede sig af. Til sidst et lille slot blev bygget, hvor sommerhuset stod, før Louis XIII besluttet at gøre alvor af det hele. Til sidst blev Château de Versailles residens for de franske konger, herunder Louis XIV (Solkongen), indtil den franske revolution i 1830. Siden da har Versailles været brugt i officielle sammenhænge,og som museum. Slottet og de smukke haver omkring betragtes som en af de vigtigste seværdigheder i Frankrig, og du vil lære meget om fransk historie, når du stopper ved.

 • Fra Louvre Museum, midt i centrum af Paris, til Versailles er den korteste vej omkring 21 kilometer. I tilfælde af regelmæssig mængde trafik, vil drevet tage omkring 40 minutter.
Slottet og de smukke haver omkring betragtes som en af de vigtigste seværdigheder i Frankrig, og du vil lære meget om fransk historie, når du stopper ved.
Øen Mont Saint-Michel blev brugt som en fæstning i romertiden.

Mont Saint-Michel – Unik klosterby på Frankrigs nordkyst

Mont Saint-Michel du har sikkert set et billede eller film af før. Dette er en stenet ø, der ligner et lille bjerg, der stikker ud fra havet. Holmen har en lang historie, og blev brugt som en fæstning i romertiden,før et kloster blev bygget på toppen engang i det 8. Omkring klosteret er der hyggelige små huse langs brostensbelagte gader, der strækker sig op til toppen af øen. Under den franske revolution blev Mont Saint-Michel omdannet til et fængsel. Holmen blev senere erklæret et nationalt monument. I dag er der en tusind meter lang bro over til den smukke lille ø, og du kan parkere din udlejningsbil lige ved foden af Mont Saint-Michel.

 • Hvis du kører fra centrum af Paris via Caen er det omkring 360 kilometer til Mont Saint-Michel. Drevet uden at stoppe tager derefter omkring 4 timer.
 • Kørsel via Le Mans, strækningen er kun 15 kilometer længere, men drevet vil tage omkring 1 time mere.
Walt Disney Studio Park er velegnet til både store og små!

Disneyland Paris og Walt Disney Studios Park

Uanset om du er i Frankrigs hovedstad på en familietur (eller bare har et legende sind), kan du overveje at tage en tur med din udlejningsbil til Disneyland Paris og Walt Disney Studios Park. Dette er forlystelsesparken tidligere kaldet Euro Disney, som i dag er to fusionerede parker. Her er der ingen solkonger denne regel, men i stedet Mickey Mouse og Anders And. Feriestedet ligger i udkanten af Paris, omkring lige øst for byens centrum, lige ved byen Chessy. I alt har mere end 320 millioner mennesker besøgt, hvilket gør Disneyland Paris til Europas største forlystelsespark.

 • Fra Louvre til Disneyland Paris, den korteste vej er omkring 43 kilometer. Drevet vil derefter i sidste ende køre på Motorvej A4, og du vil tage omkring 50 minutter.

Amiens – Byen flydende haver

Amiens ligger en kort køretur nord for Paris, i Picardie-regionen. Byen er en af de smukkeste i landet, og den er især kendt for sin imponerende katedral i gotisk stil. Det er også kendt for sine kanaler, hvor beboerne sat ud såkaldte “hortillons”,det vil sige, flydende haver med smukke blomsterbede. Hvis du stopper ved, kan du forkæle dig selv med en robådtur på kanalerne,mens du nyder atmosfæren, blomsterhaverne og maleriske middelalderlige huse. I området omkring Amiens er der en række andre seværdigheder, såsom berømte slagmarker fra Første Verdenskrig,mindesmærker og museer, der også er et besøg værd.

 • Fra Louvre og centrum af Paris til Amiens er det omkring 144 kilometer, hvis du vælger den korteste rute, det vil sige A16 motorvejen via Beauvais. Drevet vil derefter tage omkring 2 timer.
I Amiens kan du opleve flydende haver med blomsterbede i byens mange kanaler.
Fontainebleau Palace ligger idyllisk i Fontainebleau-skoven.

Château de Fontainebleau – Smukt slot i det fashionable distrikt

Dette smukke slot ligger inde i den store Fontainebleau-skov,lige syd for Paris. Området har mange maleriske kvarterer og landsbyer, hvor rige parisere har deres hjem, og Fontainebleau er et populært rejsemål i weekenden. Slottet er et af de største i Frankrig. Den første version blev bygget allerede i 1130’erne, men harændret sig og udvidet mange gange i årenes løb. Flere af landets statsoverhoveder brugte Château de Fontainebleau som deres bopæl, herunder Louis VII og Frankrigs første præsident Napoleon III (nevø af kommandørEn Napoleon I). Slottet har været brugt som museum siden 1927 oger uden tvivl en af de mest imponerende i Frankrig. Af den måde, er INSEAD placeret i Fontainebleau, Europas måske mest prestigefyldte business school.

 • Fra Louvre til Château de Fontainebleau, er det omkring 42 miles, hvis du kører via Évry. Drevet tager normalt 1 time og 10 minutter.
Trafikken i Paris kan være meget tæt på i løbet af dagen.

Parkering og trafik med biludlejning

I Paris skal du normalt betale for at parkere på afmærkede områder i gaderne mellem kl. Byen er opdelt i to zoner,hvor prisen er høj i den zone, der omfatter byens centrum. Der er nogle gratis parkeringspladser her og der, men disse er normalt begrænset til to timer. Om søndagen og nationaldage er parkering på gaden gratis,og det viser parkrummene.

De bedste muligheder for dem, der er nødt til at parkere biludlejning er at bruge en af de mange parkeringspladser, du finder i byens centrum. Faciliteterne ligger lidt uden for byens centrum er betydeligt mere overkommelige. Et godt tip er at finde en garage, der er i nærheden af en metrostation.

Det er generelt ikke let at køre i Paris. Trafikken kan være meget tæt på i løbet af dagen, og især i myldretiden. I de senere år er mange gader også blevet blokeret fra trafikken– for at reducere forureningen og for at gøre byen mere fodgængervenlig. De fleste mennesker, der besøger paris med biludlejning vælger at forlade bilen parkeret på hotellet eller i en garage. Når du går rundt for at opleve byen, er det normalt bedst at bruge metroen.

Lufthavn

Når du flyver til Paris lander du normalt på enten den største lufthavn, der er Paris Charles de Gaulle International Airport eller Orly International Airport. Nogle lavprisselskaber og charterfly lander også i den meget mindre lufthavn Beauvais Lufthavn, herunder nogle af flyvningerne til Ryanair og Wizz Air.

Biludlejning i Paris Charles de Gaulle International Airport

Charles de Gaulle Lufthavn kaldes også Roissy Lufthavn, selv om dette er blevet mindre udbredt i årenes løb. Det er Frankrigs største ,og rangerer næststørste i antallet af passagerer i Europa. Næsten 80 millioner passagerer om året serveres her.

De fleste større internationale biludlejningsfirmaer er repræsenteret på Charles de Gaulle, herunder Avis, Hertz, Budget, Enterprise, Sixt, Europcar, Alamo og National. Deres tællere er dog ikke samlet, men de fleste kan findes i Terminal 1 og/eller i Terminal 2. I Terminal 2 vil de fleste virksomheder have tællere flere steder.

 • Fra Charles de Gaulle til Louvre-museet lige i centrum af Paris er der 30 km. Køretiden varierer meget afhængigt af, hvor tæt trafikken er, og kan være mellem 30 minutter og op til over 1 time.
Charles de Gaulle er Europas næststørste lufthavn målt i antal passagerer.
Orly Lufthavn er Frankrigs næststørste lufthavn.

Biludlejning på Orly International Airport

Selv om Orly er betydeligt mindre end Charles de Gaulle, er dette også en stor lufthavn på europæisk plan. Det rangerer næststørste i Frankrig– med omkring 33 millioner passagerer om året. Lufthavnen tager sig af en stor del af den indenlandske trafik i Frankrig, men også internationale og interkontinentale flyvninger.

Biludlejningsfirmaerne finder du hos Orly, er lige så gode som det samme, som du finder hos Charles de Gaulle. Tællerne er normalt placeret i begge terminaler i lufthavnen.

 • Fra Orly til Louvre Museum i hjertet af Paris, er det omkring 18 kilometer. Køretiden ved normal trafik vil være ca. 40 minutter.
Beauvais Lufthavn er opdelt i to små terminaler.

Biludlejning i Beauvais International Airport

Beauvais Lufthavn ligger en kort afstand nord for Paris. Lufthavnen har omkring 4 millioner passagerer om året– gerne dem, der flyver med lavprisflyselskaber. Der er to relativt små terminaler her, nummereret 1 og 2.

Biludlejningsfirmaerne i Beauvais Lufthavn ligger i et separat center ved siden af terminal 1 og 2. Fra i dag kan du leje en bil fra Avis, Budget, Hertz, Firefly, Europcar, Sparsommelighed og Sixt i denne lufthavn.

 • Fra Beauvais Internationale Lufthavn til Louvre i Paris er det 86 kilometer. Køretiden er ofte mindst 1 time og 20 minutter, mest afhængigt af trafikken i byens centrum.