Billeje Paris

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Frankrig
  4. chevron_right
  5. Billeje Paris

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Paris

Find den bedste pris på biludlejning i Paris ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Paris. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Paris guide

Billeje Paris

Biludlejning Paris

Paris, Frankrigs hovedstad, ligger lige under, hvor floden Marne løber ud i Seinen, og sidstnævnte deler byen i to dele: Den rigtige Bank og venstre bred. Selve byen, Ville de Paris, har en befolkning på ca. 2.200.000 (2010), mens større byregion Paris har en samlet befolkning på mellem 11 og 12 mio. Ville de Paris er administrativt opdelt i 20 såkaldte “arrondissementer”.

Paris er bredt anerkendt som Europas kulturelle og mode kapital, det giver utallige attraktioner. Nogle af de mest berømte og populære besøgende destination er den gotiske katedral Notre-Dame, beliggende på Ile de la Cité midt i Seinen. Det blev påbegyndt før år 1200 og er en af ​​verdens mest berømte kirker. Fra tårnet (387 trin), er der fin udsigt over centrale dele af Paris. Andre berømte kirker i Paris er den hvide Basilica Sacre Coeur, som er på Montmartre bakken fra slutningen af 1800’erne og den meget smukke St. Sulpice Church fra 1754, beliggende i St. Germain.

Paris ‘s mest berømte vartegn, Eiffeltårnet, bygget i 1889 for hundredåret for den franske revolution. Tårnet er 324 meter højt (herunder antenne på toppen), og var engang verdens højeste bygning. Der er en elevator til toppen, og derfra har du en fantastisk panoramaudsigt. Næsten lige så berømt er Triumfbuen til Den Ukendte Soldats, der ligger på Place de l’Etoile (stjerne-pladsen), i den ene ende af Champs Elysées. I den anden ende af gaden står Place de la Concorde, hvor der er en over 3000 år gammel Egyptisk obelisk.Støder op til Place de la Concorde er den smukke Tuileries Gardens.

Parken er også Frankrigs mest populære kunstmuseum, Louvre, hvor alle det store billede af kunsthistorien er repræsenteret – herunder Leonardo da Vincis maleri “Mona Lisa”. I en storby som Paris, er der naturligvis en række andre museer (herunder moderne Pompidou-centret), i tillæg til opera, teatre, koncertsale og andre kulturelle institutioner.

Når det kommer til arkitektur, flere af broerne over Seinen værd at se. Det er især den ældste, Pont Neuf – der blev bygget så tidligt som 1600.

Ellers Paris er kendt for sine rige restaurant tilbud. Et besøg i nogle af de charmerende udendørs caféer i den maleriske latinerkvarter på den venstre bred, er et must for enhver Paris turist.

Paris besøges hvert år af mere end 30 millioner turister, herunder mange familier med børn – garanteret til at sætte turen på den gigantiske forlystelsespark Disneyland Paris – ca. 30 km øst for byen.

Der er flere lufthavne i nærheden af Paris, herunder de to største lufthavne Paris – Orly Airport og Paris Roissy-Charles-de-Gaulle-lufthavnen.

Menu