Billeje Beauvis Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Beauvis Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Beauvis Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Beauvis Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Beauvis Lufthavn guide

Billeje Beauvis Lufthavn

Biludlejning Beauvis Lufthavn

Den internationale lufthavn i Beauvais – Tillé Airport (BVA) er placeret i det nordlige Frankrig – Ca. 7 km nordøst for byens centrum Beauvais.Lufthavnen hedder på fransk “Aéroport de Paris – Beauvais-Tille”, og ligger 85 km nord for Paris.

Lufthavnen har to terminaler og faciliteter for de besøgende omfatter flere restauranter og cafeer og butikker. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men den nærmeste bolig “City Hotel” ligger kun 1 km fra terminalbygningerne. Ellers er det godt med hoteller i Beauvais centrum.

Beauvais-Tille Airport tjener 2900 tusind rejsende i år (2010), og det er primært de lavprisselskaber, der flyver her – dels Ryanair og Wizz Air BlueAir. Fra lufthavnen er der direkte fly til 50 destinationer i 14 lande, herunder til / fra Moss Lufthavn Rygge – i Norge.

For at komme fra lufthavnen til centrum af Beauvais, kan man tage en bus eller taxi. Der er også lufthavn busser, der kører direkte til Paris centrum eller til Disneyland Paris – som er meget populære turistmål.

Hvis du ønsker at leje en bil i Beauvais, lufthavnen har seks biludlejningsselskaber kontorer – herunder de velkendte spillere som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Menu