Billeje Paris Orly Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Paris Orly Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Paris Orly Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Paris Orly Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Paris Orly Lufthavn guide

Billeje Paris Orly Lufthavn
Biludlejning Paris Orly Lufthavn

Paris Orly Lufthavn (ORY) – Aéroport de Paris-Orly – ligger 15 kilometer syd for Paris ‘bymidte.Det har to terminaler, en for indenrigsflyvninger og én for udenlandske fly. Lufthavnen betjener over 26 millioner passagerer om året, hvilket gør det Frankrigs næststørste travleste.

Orly har det primære ansvar for regional trafik til og fra Paris – men der er også flyvninger herfra til en række internationale destinationer i mange dele af verden.

De kommunikation mellem Orly og Paris er meget god. Ved hjælp af en kombination tog / metro er der en konstant forbindelse. Hvis du foretrækker bussen, også tilbyde gode. Afstanden er også håndterbar med taxi.

Hvis du ønsker at leje en bil, de anerkendte internationale udlejningsbureauer som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt kontorer i lufthavnen.

Der er flere restauranter på Paris Orly Lufthavn, og derudover er der en række butikker og andre tjenester her – herunder business center, internetadgang og bank / valutaveksling.

Det nærmeste hotel er Hotel Air Plus, som er lige ved lufthavnen. Ud over dette, i Mon 12,10 hoteller vælge fra inden for en radius af 5 km.