Billeje Florø

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Florø

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Florø

Find den bedste pris på biludlejning i Florø ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Florø. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Florø guide

Billeje Florø

Biludlejning Florø

Floro er en by i Flora, Sunnfjord i amtet amtet. Floro ligger på spidsen af øen Flor jord mellem Botnafjorden og Solheim fjorde, og er Norge vestlig by.Det har 8642 (2012) indbyggere.

Floro blev oprindeligt skabt i 1860 på grund af den godt sildefiskeriet i disse farvande, og byopprettelsen blev bestemt ud fra det højeste niveau af Parlamentet. Floro blev først status som havneby, det er en by med begrænsede rettigheder. Fordi Floro var planlagt som en by og ikke bygget op gradvist, således at mange norske byer, er street-netværk udformet som en by. Beach Road er en travl og fornøjelig shopping gade, og efter renovering i de seneste år har det været brostensbelagte.   Kommunen er gentagne gange kåret som bedste Township i landet og blev tildelt “Sustainable Cities award” i 1998.

Virksomheder i Fællesskabet er eksportorienteret, er de vigtigste industrier fiskeindustrier både fiskeri og landbrug, skibsbygning og service industrien. Floro er også en vigtig forsyningsbase for olieindustrien og har en veludviklet port. Floro er en af ​​de anløbshavne for Hurtigruten.

Coastal Museum i amtet ligger i Floro. Museet ikke blot til tidligere naturlige og kulturelle forhold langs kysten, men også moderne kultur.

Floro Lufthavn ligger 2 km nordøst for byen.

Menu