Billeje Sortland

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Sortland

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sortland

Find den bedste pris på biludlejning i Sortland ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sortland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sortland guide

Billeje Sortland
Biludlejning Sortland

Sortland er en by og en kommune og den regionale center for Vesterålen i Nordland.

Kommunen ligger omkring Sortland Strait og omfatter den vestlige del af Hinnøya og den østlige del af Langøya. De levende 4797 indbyggere (2012) i ​​byen.

Sortland er en ung by, fra 1997. At give det en samlet fornemmelse var ideen om den »blå by på den lige,” byens bygninger blev malet i blå nuancer, blev løsladt. Det litterære dekoration “skrifttype på blå” er en vigtig del af projektet. I samarbejde med forfatteren Lars Saabye Christensen, ungdom fra Vesterålen deltog i et forsøg på at sætte ord på, digte og tekster på de blå facader. Men ideen er kontroversiel, og indtil videre kun nogle få bygninger malet i blå nuancer.

Vesterålen er kendt for sin naturlige skønhed med en vild hav, høje bjerge, dybe fjorde og utallige antal øer, og naturen er den mest almindelige attraktion for dem, der besøger Sortland. Sortland Marka er en nice walking område både sommer og vinter. Jennestad gamle handel er en smuk pier med gammeldags butik, som ligger 8 miles nord for downtown Sortland

Sortland er anløbshavn for Hurtigruten. Southbound opkald på 12.30 og nordgående kl 03.00. En af de mest populære turistattraktioner i området omfatter hvalsafari, kan på disse ture opleve både spækhuggere, pukkelhvaler, finhvaler og ørne.

Den nærmeste lufthavn er lufthavnen for Sortland på Skagen på Stokmarknes, 23 km fra centrum af Sortland. Den større lufthavn Harstad / Narvik Lufthavn i Evenes er omkring to og en halv time væk i bil.