Billeje Sverige

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sverige

Find den bedste pris på biludlejning i Sverige ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sverige. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sverige guide

Billeje Sverige

Biludlejning Sverige

Sverige er på den østlige del af den skandinaviske halvø, grænsende Norge mod vest og Finland i nordøst.Sverige har 9400 tusind indbyggere (2011). Landet har tilknytning til Danmark i sydvest via den 16 km lange “Øresundsbroen”, som består af en bro og tunnel-faciliteter med jernbane og motorvej mellem Malmø og København.

Sverige har søgrænser Estland, Letland, Polen, Tyskland og Rusland, og har også en kystlinje mod Skagerrak, Kattegat og Øresund i vest, Østersøen i syd og i Den Botniske Bugt og Den Botniske Bugt i øst.

De store øer Gotland og Öland i Østersøen også tilhører Sverige.

Sverige er inddelt i 3 forskellige typer terræn: den nordlige svenske Highlands – hvor landets højeste bjerg Kebnekaise er (2111 m), mellem de svenske lavland – med nogle af Sveriges største søer – herunder Vänern og Vättern og sørsvenske højland og Scania – som for det meste træbevoksede flade landskab.

Hovedstaden i Sverige er Stockholm, som er placeret på den østlige kyst af Østersøen.Stockholm er den største by med omkring 1,4 millioner indbyggere, og er også Sveriges vigtigste politiske og økonomiske centrum. Stockholm har et stort indkøbscenter og kulturelle faciliteter samt en række historiske seværdigheder.

Andre større byer i Sverige, Gøteborg, Malmø, Uppsala, Linköping, Västerås og Örebro.

Landets vigtigste lufthavn er den internationale lufthavn Stockholm – Arlanda, men Lufthavn Gøteborg – Landvetter, Lufthavn Stockholm – Skavsta og Malmø Airport har en høj trafik.

Destinasjoner

Menu