Billeje Jonköping

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Jonköping

Find den bedste pris på biludlejning i Jonköping ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jonköping. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jonköping guide

Billeje Jonköping

Biludlejning Jonköping

Jönköping ligger i det sydøstlige Sverige, og er det administrative center Jönköping Amt.Byen ligger nord for Småland landskabet – i et naturskønt område – i den sydlige ende af søen Vättern.

Jönköping har 89.400 indbyggere (2011). Byen er et vigtigt jernbaneknudepunkt for højhastighedstog – kører ruten GøteborgStockholm.

Ved søen Vättern er en idyllisk strand, som er meget populær i sommer, og det er også attraktiv for turister at tage en rundtur i søen med båd M / S Nya Skärgårdens.

Nogle populære attraktioner omfatter Jönköping By park med open-air museum, Sofia kirke fra 1888 – med sin 72 meter høje tårn, Tændstikmuseet – beliggende i en bygning, hvor produktionen af ​​tændstikker startede i 1840’erne og endte i 1970’erne, rådhuset fra 1699, samt Radio-og Teknisk Museum – stor samling af radioer fra forskellige epoker.

Byen er ellers en koncertsal, en fugl museum, et apotek museum og en County Museum – hvis en sådan kan se kunstudstillinger. Det virker også af John Bauer (1882 – 1918).

Passagerer, der rejser til Jönköping med børn, anbefaler vi et besøg i den populære science center “Science Center” – som har spændende, interaktive udstillinger.Også vand park “Rosenlundsbadet” – med både bølgebassin og vandrutsjebaner – er en stor attraktion for hele familien.

Jönköping er ellers en række parker og rekreative områder – herunder Rosenlund “Rosaria” – som er en af ​​Sveriges smukkeste Rose Gardens.

Den nærmeste lufthavn er Jönköping Lufthavn, der ligger 8 km sydvest for byen.

Menu