Billeje Gøteborg Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Gøteborg Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Gøteborg Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Gøteborg Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Gøteborg Lufthavn guide

Billeje Gøteborg Lufthavn
Biludlejning Gøteborg Lufthavn

Gothenburg-Landvetter Airport (GOT), Sveriges næststørste internationale lufthavn ligger 25 km øst for Gøteborg og 40 km fra Borås via rute 40De fleste biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen er Avis, Europcar, Hertz, Budget og Sixt. Lufthavn bussen er en god mulighed for dem at komme til og fra lufthavnen og Gøteborg. Også Swebus Express stopper i lufthavnen på vej til og fra Gøteborg eller Stockholm.

Lufthavnen må ikke forveksles med Göteborgs anden lufthavn er Gøteborg City Airport ligger lige uden for byen. 4.906.556 passagerer besøgte Gøteborg Lufthavn i 2011, udgør en stigning på 20 procent fra året før.Lufthavnen betjener omkring 30 destinationer og giver ruteflyvninger til de fleste større byer i Europa. Desuden har det en masse af chartertrafikken, selv til steder uden for Europa.

200 meter fra lufthavne beliggende Landvetter Airport Hotel med konferencefaciliteter. Lufthavnen tilbyder en række cafeer, barer, restauranter og toldfrie butikker. Det har også gratis trådløst internet, ATM, legeplads, meditation og baby / familie.