Billeje Stockholm Arlanda Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Stockholm Arlanda Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Stockholm Arlanda Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Stockholm Arlanda Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Stockholm Arlanda Lufthavn guide

Billeje Stockholm Arlanda Lufthavn
Biludlejning Stockholm Arlanda Lufthavn

Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN) ligger 42 km nord for Stockholm. Arlanda Express er den hurtigste måde at komme mellem Stockholm og lufthavnen. Det er også betjenes af både langdistance og pendlertrafikken, og en lufthavn. De fleste biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen budgetoversigter, Sixt, Europcar, Hertz og Avis.

I 2011 19.068.812 passagerer besøgte Stockholm Arlanda Lufthavn, hvilket er en stigning på tre millioner passagerer i to år. Omkring to tredjedele af de passagerer, der rejser i udlandet. Lufthavnen er Sveriges største, og den tredje største i de nordiske lande.København er den mest populære destination, efterfulgt af Oslo og London.Det har i alt fem forskellige terminaler, en af ​​dem for charterflyvninger, og der er shuttle busser mellem terminaler. Stockholm har fire lufthavne, Arlanda, Bromma, Skavsta og Västerås, men SAS kun tjene Arlanda.

Service tilgængelighed i Arlanda er meget god. Der er over 40 restauranter og barer, lufthavn reklame for de 150 butikker, herunder toldfrie butikker. Lufthavnen har en festsal, flere konferencefaciliteter, et kapel, et apotek, frisør, badefaciliteter, VIP-lounges, fitness center, bank, gratis trådløst internet og medicinsk klinik

Der er fem hoteller i lufthavnen, mange af dem med gode konferencefaciliteter. Jumbo Stay hotel er bygget som en rigtig jumbojet og har 27 værelser.