Billeje København

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning København

Find den bedste pris på biludlejning i København ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i København. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

København guide

Billeje København

Biludlejning København

København, Danmark hovedstad og største by, er beliggende på øerne Øresund Sjælland og Amager. Byen har 540.000 indbyggere (2011), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,2 millioner. København tilhører Region Hovedstaden, og er den vigtigste kulturelle og økonomiske centrum. Desuden er byen et stort transportcentrum.

Den midterste kerne af København kaldet “den indre by”, og her ligger gågaden “Strøget” – som løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Strøget er kendt for sine fantastiske shoppingmuligheder med butikker, butikker og arkader. København er også berømt for sit pulserende og mangfoldige natteliv og sommer Nyhavn er en populær og farverig restaurant og café-området.

De fleste kender nok til Københavns berømte skulptur “Den Lille Havfrue” i 1913, som står på havnen distrikt Østerbro – lige nord for centrum. Også forlystelsesparken “Tivoli” er kendt for offentligheden.

Ellers København har utallige turistattraktioner og seværdigheder – herunder landets førende museum institutioner i kulturhistorie, kunst og naturhistorie.

Mange turister finder vej til det kongelige palads i 1766 – som har været en kongebolig siden 1794.Dele af slottet er åbent for offentligheden – herunder et museum, der viser kongens private rum fra perioden 1863 til 1947. Også “Den danske konger kronologiske samling” kan ses i Amalienborgmuseet.

Andre seværdigheder i København bl.a. Rosenborg Slot fra 1624 – hvor du kan se udstillingen af de danske kronjuveler, Københavns Bymuseum, Church of Our Lady i 1829, Rundetårn fra 1642 og Nationalmuseet – som blev grundlagt i 1807.

Copenhagen Airport – Kastrup ligger 8 miles sydøst for centrum, er den største lufthavn.

Menu