Billeje København

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning København

Sammenlign priser og find billig biludlejning i København fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i København gennem os.

København guide

Bilutleie København
København Biludlejning

København er landets hovedstad og største by – ogligger ved Øresund på Sjælland og Amager. Selve byen har 540.000 indbyggere (2011), mens hovedstadsområdet har en befolkning på omkring 1,2 millioner. København er landets vigtigste kulturelle og økonomiske centrum. Desuden er byen et vigtigt transportknudepunkt.

Københavns centrum hedder “den indre by”, og her ligger gågaden “Strøget” – der løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Strøget er kendt for sine gode indkøb med butikker, store magasiner og arkader. København er også berømt for sit pulserende og varierede natteliv, og om sommeren er Nyhavn et populært og farverigt restaurant- og caféområde.

Attraktioner

Langt de fleste kender sikkert Københavns berømte skulptur “Den Lille Havfrue” fra 1913, som ligger ved havnen i Østerbro-distriktet – lidt nord for byens centrum. Også byens forlystelsespark “Tivoli” er kendt af offentligheden. Ellers har København utallige turistattraktioner og seværdigheder – herunder landets førende museumsinstitutioner inden for kulturhistorie, kunst og naturhistorie.

Mange turister finder vej til Amalienborg Slot fra 1766 – som har været kongelig residens siden 1794. Dele af slottet er åbne for offentligheden – blandt andet. et museum, der viser kongens private værelser fra perioden 1863 – 1947. De Danske Kongers Kronologiske Samlinger kan også ses på Amalienborgmuseet.

Andre attraktioner i København omfatter: Rosenborg Slot fra 1624 – hvor du kan se udstillingen af de danske kronjuveler, Københavns Bymuseum, Vor Frue Kirke fra 1829, Rundetaarn fra 1642 og Nationalmuseet – som blev grundlagt i 1807.

Christiansborg Slot i det centrale København er bygningen for blandt andet den danske regering.

Udforsk København med biludlejning

Selvom København har en masse spændende at byde på, er det ikke en dårlig idé at leje en bil, når man er der. Du behøver ikke at bruge lang tid på vejen for at få nogle unikke oplevelser. Danmark er ikke det store land, vejene er gode, og trafikken kører som regel ret oven vande. Men, hvad du skal opleve er sværere at afgøre. Der er mange gode steder at vælge imellem. Her er nogle forslag til dem, der ønsker at tage et drev med København som udgangspunkt.

Idylliske Dragør med smukke små huse og brostensbelagte gader.

Dragør – Danmarks smukkeste landsby

Tilsyneladende har den lille og gamle bydel i Dragør Danmarks mest glade indbyggere. Om det er sandt, er nok ikke let at afgøre, men om Dragør-folket i det mindste skal være tilfredse med omgivelserne, er der ingen tvivl om. Den lille by var tidligere en vigtig havn, centralt for skibsfart, handel og fiskeri i regionen. Centret består af smukke små huse, hvoraf mange er flere hundrede år gamle. Gaderne er brostensbelagte og intime, og overalt finder du behagelige spisemuligheder,gallerier, hyggelige butikker og museer. Fiskeri er stadig en vigtig indtægtskilde for mange af indbyggerne, og du kan nyde dette på restauranterne der. Nærheden til København gør det også meget populært med et drev til Dragør.

  • Dragør ligger lige forbi Kastrup, og ca. 14 km fra Centrum af København. Køretiden er omkring 20 minutter.
Egeskov Slot er omgivet af en lille dam og dejlige parker i det omkringliggende område.

Egeskov Slot – Unikt slot på Fyn

Dette slot er af den smukkeste i både Danmark og Europa. Egeskov ligger på Fyn, som man kører over for at komme mellem Sjælland og Jylland og ikke så langt fra Odense. Som det ser ud i dag, slottet er dateret til år 1554, men det blev derefter bygget på fundamentet af en tidligere version. Den smukke mursten slot er omgivet af en lille dam,og i området er der dejlige parker, en gård, der tilhører slottet, museum, cafe, legeplads, festival område og smukke skove. Museet omhandler ikke kun slottets historie, men har også flere andre imponerende udstillinger. Man kan blandt andet se på en samling veteranbiler, udrykningskøretøjer fra gamle dage, veterancyklud og kunstudstillinger.

  • Fra København til Egeskov Slot er der cirka 160 kilometer. Det meste af turen går på motorvejen. Uden at stoppe, vil du bruge omkring 1 time og 50 minutter på drevet.
Et besøg i Legoland er et must for både børn og voksne!

Legogland, Givskud Zoo og Lalandia – Bedst til familier

Billund har udviklet sig til måske Danmarks bedste område for familieaktiviteter. Her finder du Legoland side om side med Lalandia, en slags landsby med sommerhusudlejning, og forbundet til en stor forlystelsespark. I parken finder du alle former for vandaktiviteter,spil, legepladser og meget mere. Givskud Zoo ligger ca. 25 minutter derfra, og Legoland ligger i Lalandia. Der vil du se blandt andet gorilla, løver, giraffer, næsehorn, antiloper, bøfler og mange andre spændende arter. Dyrene i zoologisk have har store områder at boltre sig på, og lever helt næsten som de ville i deres naturlige habitat. Det er meget muligt at komme til en dagstur til Billund med biludlejning fra København, men vi anbefaler en overnatning eller to, især for dem, der rejser med børn.

  • Fra København til Billund er det omkring 260 kilometer. Man kører på gode motorveje hele vejen til Vejle og så cirka 30 kilometer på landevejen. Køretiden uden stop er ca. 2 timer og 40 minutter.

Malmø – SøsterByen lige over strædet

I flyselskabet er det ikke mere end cirka 20 kilometer fra København til Malmø. Den svenske by har meget at vise sag og er perfekt til en dagstur fra Danmarks hovedstad. Den gamle bydel er hjertet af Malmø centrum, hvor dufinder de fleste af de ældre seværdigheder. Dette historiske centrum grænser op til kanaler og ligger ved siden af den storslåede Kungsparken Park med Malmöhus Slot i den ene ende. Derfra er der gåafstand til byens mere moderne centrum, Västra Hamnen. I dette område står skyskraberen Turning Torso. Huset er nordens højeste bygning med en højde på 190 meter. Västra Hamnen er et dejligt område at shoppe i, sidde på molen, tage en café eller restaurant, og deltage i det travle folkeliv.

I Västra Hamnen i Malmø er der gode indkøbsmuligheder, eller du kan sidde på kajen og slappe af.
  • Fra centrum af København til centrum af Malmø er det ikke mere end 42 kilometer. Der er en motorvej i hele strækningen, og køretiden er ca. 40 minutter.
  • Bemærk venligst, at det i øjeblikket koster 23 Euro hver vej at bruge Øresundsforbindelsen med almindelig biludlejning.
  • Spørg det firma, du lejer en bil fra om reglerne for passage af grænser.
Møns Klint klippemur er Danmarks højeste på 128 meter.

Møns Klint – Unik naturoplevelse på Møn

Møns Klint klippemuren er den højeste i Danmark. Fra stranden og havet nedenfor, klipperen går 128 meter til vejret. Du kan finde det på østsiden af øen Møn, som ligger som en forlængelse af den sydlige ende af Sjælland. Klippen blev dannet omkring 75 millioner år siden, og består af kalksten kridt. Udover at indhente den unikke naturoplevelse, bør du også stoppe ved GeoCenter Møns Klint, når du er der. Centret er også det bedste sted at parkere din udlejningsbil, når du ser klippen. Det Geologiske Forskningscenter har et meget godt besøgscenter og er velegnet til folk i alle aldre.

  • Det ligger 135 kilometer fra københavns centrum og til GeoCenter Møns Klint. De første 40 minutter går på motorvejen, og så er det omkring 1 time på landevejen. Den samlede driftstid er normalt 1 time og 40 minutter.
Motorvejen uden for København.

Parkering og trafik med biludlejning

København er opdelt i flere zoner, når det kommer til parkering. Du betaler mere for at parkere i den inderste zone, og priserne falder længere væk fra byens centrum, du får. Du kan foretage betalingen i automaterne placeret på fortovene, hvor du indtaster registreringsnummeret på udlejningsbilen. Du kan også betale med din mobiltelefon, hvis du downloader en app på forhånd. I weekenden (fra 17:00 om lørdagen), og mellem 17:00 og 08:00 i løbet af ugen, er det gratis at parkere på afmærkede steder. Der er også et relativt stort antal parkeringshuse i byens centrum, du kan bruge.

Den hårdeste trafik i København er ikke altid forårsaget af biler, men ofte af dem, der bruger cykler som transportmiddel. Faktisk er der flere mennesker ridning her end dem, der vælger at køre. Fordi byen er så cykelvenlig, er det noget lettere at komme dertil i bil end mange andre steder. Samtidig skal man være ekstra forsigtig, da der er et stort antal bløde trafikanter i gaderne.

Lufthavnen i København, mest kendt som Kastrup.

Lufthavn

Det officielle navn på lufthavnen er Københavns Lufthavn – mende fleste kender det som Kastrup. Dette er den største lufthavn i de nordiske lande,med over 30 millioner passagerer om året. Virksomheder, der flyver inden for Schengenområdet, bruger gate A2 til A24 eller gaden F1 til F9.

Det er nemt at afhente eller levere en udlejningsbil i Kastrup. Alle de i øjeblikket 6 virksomheder er samlet i et separat biludlejningscenter. Dette er forbundet til parkeringspladsen uden for Terminal 3, og på samme sted finder du togstationen, metroen og busstationen.

  • Det er 9 km fra lufthavnen og ind til centrum af København, hvis du kører den korteste rute via Amager. Du vil tage omkring 15 til 20 minutter med biludlejning.