Billeje København Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning København Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i København Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i København Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

København Lufthavn guide

Billeje København Lufthavn
Biludlejning København Lufthavn

Den internationale lufthavn Københavns Lufthavn – Kastrup (CPH) er Danmark ‘s (og nordisk)’ s, der ligger på øen Amager – omkring 8 miles sydøst for Københavns centrum.Lufthavnssikkerhedsudstyr servicerede 21.500 tusind passagerer i 2010.

Copenhagen Airport – Kastrup åbnede i 1925 og i øjeblikket har fire terminaler: Terminal 1 bruges til indenrigsflyvninger, Terminal 2 og 3 til de internationale flyvninger og den sidste terminal ved navn CPH GO, primært anvendes til lave omkostninger.

Fra lufthavnen er der direkte fly til 111 destinationer i Norge og i udlandet, og det er pr. I dag de fleste flyrejser til London, Stockholm og Oslo.

For at komme til centrum af København, brug af bus, tog, metro eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i København, kan du afhente din bil i lufthavnen. Her er velrenommerede biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget.

Københavns Lufthavn har en række faciliteter for besøgende – herunder den brede vifte af butikker (Tax-free) og spise steder. Derudover er der flere banker og pengeautomater, rejsebureauer og legerum for børn. Hotel Hilton Copenhagen Airport ligger også i lufthavnen, og der er en direkte forbindelse mellem hotellet og Terminal 3 via en overdækket tunnel.