Billeje Piteå

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Sverige
  4. chevron_right
  5. Billeje Piteå

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Piteå

Find den bedste pris på biludlejning i Piteå ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Piteå. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Piteå guide

Billeje Piteå
Biludlejning Piteå

Piteå er en svensk by og kommune i det nordøstlige Norrbotten Sverige Beliggende på Pite älvs afsætningsmulighed i Den Botniske Bugt.Hjem til 22.913 indbyggere (2010) i landsbyen, der er det administrative center for Piteå Kommune

På grund af sin placering på den Botniske Bugt er byen et populært feriested i sommeren, tegner sig for halvdelen af ​​Nordbottens turisme. Piteå Havsbad er et rekreativt område ligger 10 km mod syd og er primært kendt for sin 5 km lange strand. Der er også et vandland, en stor camping-og aktivitetscenter.

Når det kommer til kulinariske interesse Piteå er berømt for sin pitepalt, en skål bestående af kartoffel bold med hakket svinekød.  Piteå har et rigt kulturliv, og er kendt for festivalen Piteå danser og og griner, PDOL, der tiltrækker både nationale og internationale kunstnere sidste uge af juli hvert år.

I 1911 åbnede jernbanen Älvsbyn-Piteå jernbane, og det var at føre til øget indvandring. Også i de senere år. Migration til landsbyen og kommunen Piteå har traditionelt haft en stærk skovindustri, og havnen er også af betydning. Kommunen er et vigtigt center for både forskning og produktion af vedvarende energikilder.

Den midterste struktur stammer fra slutningen af ​​1600-tallet, og er koncentreret omkring Rådhuspladsen. Den ældste bygning er kirken fra 1686. I hovedgaden er der to store indkøbscentre.

Den nærmeste større lufthavn er uden Pitea Luleå Lufthavn ligger 56 km mod nord.