Billeje Falköping

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Falköping

Find den bedste pris på biludlejning i Falköping ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Falköping. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Falköping guide

Billeje Falköping
Biludlejning Falköping

Falköping er en by og sæde for Falköping kommune beliggende i det sydvestlige Sverige.Byen har 16.350 indbyggere (2010). Det har aldrig været en stor industriby, og har eksisteret som en ren tjeneste   for kommunen.Men landbrug i området er vigtig, og byen har en mejeri, der skaber Falbygdens ost.

Det er et vigtigt jernbaneknudepunkt og er placeret, hvor den vestlige hovedlinie mellem Stockholm og Gøteborg møder Jönköpingsbanen.

Falköping var en vigtig handelsby og mødested allerede i stenalderen og blev en by i slutningen af ​​1200-tallet. St. Olofs kirke fra 1100-tallet har været et vigtigt pilgrimssted. Der er en markant pilgrimsrute fra St Olofs kirke via Gudhem klosterruiner og Broddetorp til Varnhem Kloster

Her er en 3000 år gammel kirkegård med grave fra stenalderen til jernalderen.

Omkring 15 miles nord for byen ligger Dalénmuseet, en eksperimentel museum, der viser livet for opfinderen og nobelpristageren Gustaf Dalen med lyd og billede. Gustaf Dalen blev tildelt Nobelprisen i fysik 1912. Dalen er mere berømt opfindelse solventilen, og det er den model af museet.

Den nærmeste større lufthavn er Jönköping Lufthavn 74 km fra centrum af Falköping.En anden større lufthavn er Trollhättan-Vänersborg Lufthavn 84 km fra Falköping.