Billeje Norrköping

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Norrköping

Find den bedste pris på biludlejning i Norrköping ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Norrköping. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Norrköping guide

Billeje Norrköping

Biludlejning Norrköping

Norrköping er en by beliggende i Östergötland Amt og Norrköping kommunes administrative center dybest set i Bråviken som er en arm af Østersøen. Byen har en befolkning på 87.247 indbyggere (2010), og er beliggende 162 km sydvest for Stockholm.

På grund af en stor tekstilindustri, har byen haft øgenavne som “Sveriges Manchester “og endda” Peking “.I 1950 var der i alt 54 fabrikker med 6.600 medarbejdere i byen. Mange af fabrikkerne var langt flod Motala.  De smukke gamle industribygninger (hovedsageligt fra mellem 1850 og 1910) er senere anvendes til andre formål, herunder Museum of Labour er her, og byens museum.

Centret er koncentreret omkring den gamle rådhusplads omgivet af bygninger fra 1700 – og 1800-tallet. Norrköping er den perfekte by at vandre rundt i, Drottningsgatan er byens hovedgade, der strækker sig fra Norra promenade og togstationen fra 1866 til Kunstmuseum fra 1946.

Ruinerne af slottet Johannisborg fra 1613 er et andet sted, der er værd at besøge. I sommeren plantet 25.000 kaktus i Carl Johans Park og danne en kaktus plantage.

Kolmårdens Djurpark ligger 30 km nord for Norrköping. Ud over zoo har et akvarium, hvor du blandt andet kan se slanger, krokodiller og hajer.

Norrköping Lufthavn ligger 3 km fra centrum af Norrköping.

Menu