Billeje Söderhamn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Söderhamn

Find den bedste pris på biludlejning i Söderhamn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Söderhamn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Söderhamn guide

Billeje Söderhamn
Biludlejning Söderhamn

Söderhamn er en by og en kommune i Gävleborg østlige Sverige. Det ligger dybt inde i en fjord fra Botniske Hav kaldet Söderhamnsfjärden. Byen har 11.761 indbyggere (2010)

Byens berømte mærke er Oscar Borg er et lille slot med hvide tårn bygget i 1895 på toppen af ​​en bakke i nærheden af ​​byen. Tårnet er bygget som et mindesmærke for kong Oscar II af Sverige, selv om kongen personligt aldrig besøgt byen.

Byen blev grundlagt i 1620 og voksede op omkring kanoner fabrik Söderhamns gevärsfaktori som åbnede samme år og lukket 200 år senere.I dag kan du besøge Borrhuset tilhørende fabrik og nu omdannet til et museum. En anden populær attraktion for de besøgende er Söderhamn/F15 Flight Museum Air F 15 F med, som har en god samling af ældre fly.

Der er stadig nogle træbygninger i byen, især omkring byens centrum, som er koncentreret omkring shopping gade Köpmangatan og træagtige Kungsgatan. Af de ældre træbygninger kan Eleonora Kirke fra 1685 til 1692 og Söderhamns Hall, bygget 1860-69, er nævnt.

Øhav med sine 500 øer er en anden attraktion, der tiltrækker besøgende hvert år. Især den romantiske fiskerby Skärså, populære.

Söderhamns Lufthavn er en regional lufthavn 4 km fra centrum af Söderhamn. Den nærmeste større lufthavn er Sundsvall Sundsvall Lufthavn, 156 km uden Söderhamn.