Billeje Kristinehamn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kristinehamn

Find den bedste pris på biludlejning i Kristinehamn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kristinehamn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kristinehamn guide

Billeje Kristinehamn
Biludlejning Kristinehamn

Kristinehamn er en by og administrativt centrum for Kristinehamn kommune i Värmland ved bredden af søen Vänern i Sverige.Byen har 17.839 indbyggere (2010).

Nærliggende byer og Karlstad og Orebro, Kristinehamn ligger halvvejs mellem Oslo, Stockholm og Gøteborg med omkring 250 km til hver af dem.E 18 ( StockholmOslo ) og Highway 26 løber gennem byen er et vigtigt knudepunkt for både vej-og jernbanetransport samt give et tilflugtssted.Den største arbejdsgiver er Rolls-Royce, der gør propeller og motorer.

På bredden af ​​søen Vänern er en 15 meter høj statue skabt af Pablo Picasso. Picasso aldrig besøgte Kristinehamn, men ved 15 meter er det højeste Picasso statue i verden. Kristinehamn Art Museum I 2003 Picassoutstsilling der vandt international anerkendelse. I Järsberg omkring 1 km udenfor byen er en runesten fra 500 f.Kr.Kr.

Om sommeren er det populært at tage på en lille båd udflugt til øerne søen Vänern. Der er flere både, og mulighed for ø-hopping.

Kristinehamn Kirken er tegnet af professor Carl Georg Brunius og åbnede i 1858. Kirken har også et museum kaldet “sanctuary galleri”, som er et besøg værd på grund af sin unikke arkitektur.

Den nærmeste større lufthavn er Karlstad Airport.Det ligger 58 km vest fra byens centrum.