Billeje Strömstad

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Strömstad

Find den bedste pris på biludlejning i Strömstad ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Strömstad. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Strömstad guide

Billeje Strømstad
Biludlejning Strömstad

Strömstad er en by og sæde for kommunen af ​​samme navn i Västra Götaland Amt. Det er beliggende i det sydvestlige Sverige 25 miles sydvest for Halden Norge.Byen har 6.288 indbyggere (2010).

Oprindeligt provinsen Bohuslän, hvor Strömstad placeret, norsk territorium. Området blev overført til Sverige ved Freden i Roskilde 1658.

Byen var et sæde af Sveriges krig mod Danmark-Norge, og mere end én gang det blev erobret og generobret århundreder. Krigeren kong Karl XII af Sverige brugte byen som forpost for sin kampagne mod Norge i 1716-1718.

Koster skærgård er også et populært turistmål, der kan nås med speedbåd fra Strömstad. Kostprisen består af to store øer, North Koster og Sydkoster, mange små, ubeboede holme, og repræsenterer Koster Sea National Park. Byen er også kendt for sin marina.

Strömstads industri er hovedsagelig baseret på turisme og grænsehandel fra Norge. På trods af den lave befolkningen i byen har to systembolog (vinhandel) og en af ​​Skandinaviens største indkøbscentre, Nordby Shopping Center. Næppe havde Strömstad bare en vinhandel, men det skyldes trafikale problemer i nærheden af ​​butikken. Nordmændene har været kendt for at skabe trafikale problemer på skærtorsdag før påske, når der ikke fridag Sverige.Som en løsning på problemet holdt Systembolaget lukket om torsdagen.

Den nærmeste lufthavn er Moss Lufthavn Rygge er 55 væk. Gothenburg-Landvetter Airport ligger cirka to timer syd.