Billeje Skövde

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Sverige
  4. chevron_right
  5. Billeje Skövde

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Skövde

Find den bedste pris på biludlejning i Skövde ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Skövde. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Skövde guide

Billeje Skövde
Biludlejning Skövde

Skövde er en by og sæde for Skövde kommune i Västra Götaland Amt i det sydlige Sverige. Skövde ligger omkring 150 km nordøst for Gøteborg, mellem Sveriges to største søer, Vänern og Vättern, og har en befolkning på 34.466 indbyggere (2010).

Skövde historie går tilbage til middelalderen, men fordi hele byen brændte ned i 1759, med undtagelse af en gruppe af huse kaldet hel kultur park reserve, er der ikke meget der er tilbage. Helens gård beliggende i centrum er beskyttet og omdannet til et museum. Andre vigtige steder er Hertig Johan firkantet hvor Helena Basilika.

Byen har gode indkøbsmuligheder, og den største indkøbscenter er Commerce med 40 butikker og restauranter placeret på Hertig Johan kvadrater.

Volvo er en af ​​de største arbejdsgivere, og har en lang tradition i Skövde. Den udvej er kendt for at lave de mest industrielle dieselmotorer i verden. Og Volvo entusiaster kan få den store glæde at besøge Volvo i Skövde Industrial samt udsigt Volvos udvikling og historie viser også industrialisering Sverige fra 1850’erne til i dag.

Skövde Lufthavn er omkring 10 miles fra Skövde, men i øjeblikket er der ingen anden passagerfly hit. Den nærmeste er Jönköping Lufthavn ligger omkring 90 km mod syd.