Billeje Harstad / Narvik Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Harstad / Narvik Lufthavn

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Harstad / Narvik Lufthavn fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Harstad / Narvik Lufthavn gennem os.

Harstad / Narvik Lufthavnsguide

Bilutleie Harstad / Narvik Lufthavn
Harstad / Narvik Lufthavn Biludlejning

Harstad/Narvik Evenes Airport(EVE) ligger mellem byerne Harstad og Narvikog ligger mere specifikt i Evenes kommune i Nordland. Navnet “Evenes” bruges stadig lokalt, når folk refererer til lufthavnen. Der er gode busforbindelser fra lufthavnen til Harstad og narvik. Terminalen ligger lige ved den europæiske rute 10, med god vejforbindelse til det meste af regionen.

Der er mange besøgende, der vælger at flyve her, når de skal på steder som Lofoten, Vesterålen og Senja. Dette skyldes, at der er direkte fly fra Oslo,blandt andre, og det er nemt med biludlejning på Evenes. Desuden er vejen mellem lufthavnen og Lofoten blevet væsentligt forbedret i de senere år. Der er bygget nye broer, hvilket betyder, at man nu ikke behøver at tage en færge for at komme til for eksempel Svolvær. Køretiden til Lofoten er således blevet om halveret i forhold til tidligere.

Omkring 800 000 passagerer benytter Harstad/Narvik Evenes Lufthavn om året. Det meste af trafikken går indenrigs, men lufthavnen har også direkte flyvninger til en række internationale destinationer. Blandt andet er charterfly ofte oprettet, både om vinteren og sommeren, til steder som Alicante, Chania, Gran Canaria. Lufthavnen tilbyder trådløst internet, café, mødelokaler til leje, samt det har en lille toldfri butik.

Biludlejning i Harstad / Narvik Lufthavn

Lufthavnen er ret lille og klar, og du kan ikke undgå at se tællerne af biludlejningsfirmaer. Fra i dag finder du Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt repræsenteret i Harstad/Narvik Lufthavn.

 • Fra Evenes Lufthavn til Harstad er det omkring 45 kilometer, med en køretid på omkring 45 minutter.
 • Fra Evenes Lufthavn til Narvik er det lige under 60 kilometer, med en køretid på omkring 1 time.
 • Fra Evenes Lufthavn til Svolvær er der 171 kilometer. Uden at stoppe, vil drevet tage over 3 timer.

Udforsk Harstad/Narvik Lufthavn med biludlejning

Nordnorge er lavet til ferieture med biludlejning, og især for dem, der søger unikke naturoplevelser. Det er bjergene, havet, øgrupperne, de små fiskerbyer og det afslappende liv, der vinker. De største funktioner er stadig midnatssolen og nordlyset. Begge er med til at gøre Nordnorge til et attraktivt sted at rejse hele året rundt. Harstad/Narvik Lufthavn er et godt udgangspunkt for at besøge flere af regionens smukkeste steder. Her er nogle forslag til, hvad du kan få med dig.

Søn 24/7! Oplev midnatssolen i Nordnorge, ofte gå ud til kysten for at se solen over horisonten.

Lofoten – Oplev Norge på sit smukkeste

Lofoten er nok den mest berømte turistdestination i Nordnorge. Man kan af og til flyve dertil, for eksempel via Bodø og videre til Svolvær, men mange mener, at det er bedst at ankomme til Lofoten med båd eller bil. Derfor er det faktisk almindeligt at flyve til Harstad/ Narvik Lufthavn, og tage turen længere derfra med biludlejning. Du har som regel brug for en bil, hvis du ønsker at opleve alt Lofoten har at tilbyde. Øgruppen giver dig fantastiske naturoplevelser. Du kan vandre op ad de stejle tinder,tage en fisketur på havet, gå hvalsafari, besøge mange spændende museer, bo i fiskerenshytte og nyde livet i de mange smukke fiskerbyer.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til Svolvær er der 170 kilometer. Uden at stoppe, vil du køre der i omkring 3 timer.
 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til fiskerbyen Å for enden af Lofoten er den lige under 300 kilometer. Uden at stoppe, vil køretiden være ca. 6 timer.
Lofoten tilbyder nogle gode strande.
Hvis du rejser til Senja om vinteren, kan du være heldig at opleve nordlyset.

Senja – En “Lofoten” for den kræsne

Senja er Norges næststørste ø,hvis vi ikke omfatter Svalbard, og mindst lige så smuk som den mere berømte øgruppe Lofoten. Også her er der høje toppe og bjerge, der springer ud i havet, mange hyggelige små fiskerbyer og landsbyer, og du kan opleve meget af det samme, men uden det samme antal turister omkring dig. Det er ikke kun at bo i fiskerhytten, fiskeog nyde livet, at folk rejser til Senja. På denne ø finder du mange smukke steder og udsigtspunkter, uanset om du ønsker at jage nordlyset om vinteren, eller nyde midnatssolen om sommeren. midnattssolen Tilsyneladende er der også trolde på Senja, og hvis du er heldig, møder du på en af de dejlige sorter.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn er der 168 kilometer til broen, der forbinder Senja til fastlandet i landsbyen Finnsnes. Du bruger normalt 2,5 til 3 timer i bil.
 • Længere fra Finnsnes til Hamn eller Gryllefjord, to af de smukke fiskerbyer på ydersiden af øen, er der omkring 50 og 60 kilometer mere at køre, og omkring 1 time mere i tiden.
Rensdyr i verdens nordligste zoo – Polar Park.

Polar Park – Verdens nordligste zoo

Polar Park er ikke langt fra Bjerkvik, den landsby du tager ud fra, hvis du kører i retning af Tromsø og Senja, blandt andre. Omvejen til parken er virkelig værd at bruge tid, hvis du vil se de største dyr i norsk fauna. Her kommer du tæt på brun bjørn, ulv, los, wolverine, polarræv, elg, hjorte, rensdyr og moskusokse. Parken viser dyrene i deres højre element, hvor dyrene har masser af plads og er godt passet. Det anbefales at besøge parken på de tidspunkter, hvor de dyr, du ønsker at se, skal fodres,hvilket især gælder for de generte ulve, jærv og gaupes.

 • Fra Harstad / Narvik Lufthavn til Polar Park er det omkring 79 kilometer, med en køretid på ca. 1 time og 20 minutter.

Røkenes Gård – Unik ejendom med restaurant, café og kunstgalleri

Røkenes Gård ligger 6 km uden for Harstads centrum. Stedet har været bosat i omkring 1500 år,mens den nuværende hovedbygning daterer sig til 1750’erne. Tidligere var dette en handelspost og gård. I dag er der en gourmetrestaurant i det smukke hovedhus, mens der i den gamle lade er en enklere restaurant og café, kunstgalleri, mødefaciliteter og håndværksudstilling. håndverksutstilling Området omkring gården er dejligt at slentre i, og du vil finde en krævende 9-hullers golfbane støder op til gården. Bemærk venligst, at Røkenes Gård det meste af året normalt kun er åben om søndagen uden for reservationer, mens den om sommeren er åben dagligt. Her får du, hvad der måske er Norges bedste vafler, medcreme fraiche og hjemmelavet marmelade.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til Røkenes Gård er der ca. 55 kilometer. Køretiden er omkring 50 minutter.
 • Fra Harstads centrum er der 6 km til Røkenes Gård, og du kan komme dertil med biludlejning på mindre end 10 minutter.
Skisportsstedet Narvik giver dig en unik oplevelse.

Narvikfjellet – Lige så smuk om vinteren som om sommeren

I Narvik er en af de bedste skisportssteder i verden,hvis smukke omgivelser skal tage hensyn til. Narvik-bjerget styrter direkte ned mod havet og centrum af den lille by. Skiløb her om vinteren er en unik oplevelse. Øverst spænder du dine ski eller snowboard i ca. 1000 meters højde,og et par minutter senere er du nede i centrum af Narvik og næsten ved havets overflade. Feriestedet har omkring 20 kilometer præparerede stier og fem skilifter. Hvis du er i området om sommeren, bør du også overveje at gå op ad bjerget. Caféen øverst er åben hver dag, du kan stå op ved gondolen, og du får udsigt over fjorden og bjergene, der er uovervindelige.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til Narvik centrum og foden af Narvikfjellet er det omkring 60 kilometer. Du kører strækningen i cirka 1 time.
Der er sjældent problemer, der er trafikerede på vejene i regionen.

Parkering og trafik med biludlejning

Parkering i byer og region, der betjenes af Harstad/Narvik Lufthavn, er som det ellers er i Norge. Du vil normalt finde nem gratis parkering,medmindre du ønsker at forlade din udlejningsbil i byens centrum i en af byerne eller i de større byer.

Der er sjældent problemer trafik-kloge, undtagen om sommeren på strækninger, der går til Lofoten. Så kan der være en hel del turister på vejene, og mange af dem, der rejser med campingvogne på slæb, eller i autocampere. Du kan ikke opleve køer, hvor trafikken er stationær, men kørsel kan være lidt langsommere end ellers i år.

Bemærk venligst, at der også er mange strækninger i nord, hvor der ofte ankommer dyr på vejene. Mange steder er der stor risiko for elg, der er også områder med rensdyr i Troms og Nordland, og der er områder, hvor der kan være husdyr på landevejene.