Billeje Alicante

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Alicante

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Alicante

Find den bedste pris på biludlejning i Alicante ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Alicante. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Alicante guide

Billeje Alicante
Biludlejning Alicante

Alicante er en by beliggende i det sydøstlige Spanien Middelhavet.Alicante er den næststørste by i regionen Valencia, og er hovedstad i provinsen Alicante.

Byens økonomi er hovedsagelig baseret på turisme og vinproduktion. Alicante er centrum af Costa Blanca og de mange turister vælger denne by som en udvej måske primært på grund af det milde klima og smukke strande.

Den gamle bydel i Alicante er en stor turistattraktion – med sine historiske bygninger, dens smalle gader og sine hyggelige cafeer, restauranter og butikker.

En berømt vartegn i byen er slottet “Castillo de Santa Barbara” fra middelalderen. Dele af slottet er fra ca. år 230 f.Kr. Kr. Slottet sidder på en bakke – 300 meter – og her får du en fantastisk udsigt over bugten Costa Blanca.

Nedenfor slottet er den by med rådhus fra 1760, Santa Maria kirke fra 1300-tallet og renæssance kirken San Nicolás de Bari fra 1700-tallet.

Andre turistattraktioner i Alicante bl.a. Det arkæologiske museum “Marq” – hvor de besøgende få en interaktiv rejse gennem historien – med udstillinger af genstande fra oldtiden til vore dage.

Ellers har byen mange markeder og parker, flere indbydende strande – hvor Playa San Juan er en af de mest populære front “Explanada de Espana” – omgivet af palmetræer, tyrefægterarenaen fra 1849 (tyrefægteren museum) og Museum of Contemporary Art – som man kan se udstillinger af værker fra sådanne Miró, Dalí og Picasso.

Byens lufthavn – Alicante Lufthavn – ligger 12 miles sydvest for centrum.