Billeje Valencia

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Valencia

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Valencia

Find den bedste pris på biludlejning i Valencia ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Valencia. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Valencia guide

Billeje Valencia
Biludlejning Valencia

Havnebyen Valencia ligger på Spaniens østkyst, er hovedstaden i både region og provinsen Valencia. Byen har 807.000 indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,5 millioner. Således Valencia land 3 største by (efter Madrid og Barcelona ).

Valencia er placeret på en flad kystslette – hvor floden Turia løber ud i Middelhavet. Byen har en stor turist trafik, og det er også en vigtig transport hub. Fra havnen, færgen til de berømte turist øer Ibiza og Mallorca.Byen har også universitet – som blev grundlagt i 1501.

Der er en række interessante turistattraktioner i Valencia, og den gamle bydel har mange bygninger i maurisk stil. Der er også Le Seo Domkirke fra 1200 – 1400 er, og tilstødende er den 60-meter høje klokketårn “El Miguelete”.

I den gamle by, kan man også se to mægtige porte fra 1300 – 1400’S, der stammede fra de gamle mure. Desuden bør man tage i opbygningen “Lonjade la Seda” fra 1400-tallet.

Uden for byen Valencia er den moderne Science Park “City of Arts and Sciences y de” – som er en populær kultur – og science center med bl.a. Planetarium, Art Museum, IMAX teater og akvarium.

Valencia har ellers en botanisk have, en zoologisk have, smukke strande, gode shoppingmuligheder og et livligt natteliv.

Byens lufthavn – V alencia Airport – ligger 8 miles vest for centrum.