Billeje Ibiza

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Ibiza

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Ibiza

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Ibiza fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Ibiza gennem os.

Ibiza guide

Bilutleie Ibiza
Ibiza Biludlejning

Ibiza er en spansk turist ø beliggende i Middelhavet – omkring 80 km sydvest for Mallorca – og hører til provinsen baleariske øer. Øen har omkring 132.000 indbyggere (2011), men i sommersæsonen stiger befolkningen betydeligt. Turisme er øens vigtigste indtægtskilde.

Det højeste punkt på øen er La Atalya, som måler 424 meter over havets overflade. Nordkysten består for det meste af stejle klipper, mens sydkysten har for det meste lange sandstrande. Klimaet på Ibiza er varmt og tørt.

Attraktioner

Ibiza er et populært feriemål og har stor charter trafik. Solbadning, svømning og strande er øens største attraktion, men Ibiza er også kendt for at være en “fest ø” – med natklubber barer og diskoteker åbne indtil daggry.

Hovedstaden på øen kaldes simpelthen Ibiza Town (Eivissa), og har ca 50.000 indbyggere. Fra havnen her er der færge til blandt andet Barcelona, Mallorca og Formentera. I hovedstaden er Ibiza Katedral,som er fra 1400-tallet. Andre vigtige byer på øen er San Antonio Abad, Santa Eulalia del Rio og San José.

Solbadning, svømning og strande er øens hovedattraktion.

Udforsk Ibiza med biludlejning

Selv hvis du går til Ibiza bare for at solbade og svømme, er det absolut værd at leje en bil på øen. For det første får du meget hurtigere og nemmere til og fra lufthavnen. Det er også lettere at se nogle af de mange og smukke små fiskerbyer der, samt at du kan besøge de smukkeste strande. Her er nogle af de forlystelser i Ibiza.

Afstande og køretid på Ibiza

Afstanden til de forskellige strande og seværdigheder er ikke hensigtsmæssigt at bringe, når det kommer til Ibiza. På sit længste, øen er omkring 40 kilometer, og på sit bredeste omkring 20 kilometer. Derfor er du usandsynligt, at tilbringe meget tid i bilen, næsten uanset hvor du skal hen.

Nyd livet på en af de dejlige ølhaver.

Dalt Vila – Den gamle bydel i Vila d’Eivissa

Hovedstaden i Ibiza kaldes det samme som øen, og i catalansk Eivissa (Ibiza Town bruges internationalt). Hvis du ikke bor her, så stop ved. I Eivissa finder du ikke kun nogle af de mest berømte natklubber og caféer, men også meget andet spændende at håndtere. Tag en tur til Dalt Vila, den gamle bydel, der strækker sig op på toppen af den lille bakke, der beskytter byens centrum. Der finder du slottet Castell d’Eivissa,en gammel katedral, hyggelige spisesteder og mange gallerier,museer og butikker. Dalt Vila er et dejligt kvarter at bo i. Her kan du sidde på en behagelig ølhave og nyde udsigten ud til havet og solnedgangen, efter at have kigget på butikker og seværdigheder.

Den bedste fest mødested i Ibiza, men der er masser andet at gøre her også!

Sant Antoni de Portmany – Byen for dem, der ikke kan sidde stille

Sant Antoni de Portmany ligger på Ibizas nordside og er måske bedst kendt som Ibizas bedste feststed– især i 1980’erne og 1990’erne. Selv om dette stadig er en attraktiv by for festløverne, er der også meget andet at opleve her. Byen har den næststørste befolkning på øen, efter Ibiza Town (Eivissa). Stranden S’Arenal de San Antonio, der ligger på sydsiden af byens centrum, er blandt de bedste til at solbade og bade på. Der er mange bådture herfra, du kan leje, for eksempel jetski, surfbrætter ogkajakker, du kan bestille fisketure,deltage i hulevandringer ogmeget mere. Du vil også finde mange gode restauranter i byen, god shopping, og selvfølgelig mange af de bedste natteliv muligheder.

Mange mennesker tror, at dette er den smukkeste strand i Ibiza.

Cala Comte – Ibizas smukkeste strand

Ikke for langt fra Sant Antoni de Portmany ligger, hvad mange mener at være den smukkeste strand i Ibiza,Cala Comte (også kaldet Platges de Comte). Der er let at få med biludlejning,og det er næsten altid gratis på de tilhørende parkeringspladser. Der er et par øer lige udenfor, hvilket gør det lavt her, og dermed næsten altid dejlig badetemperatur i vandet. Dette område betragtes også som en af de bedste at snorkle i, fordi klippeformationer giver ly for mange smukke fiskearter. Lige bag stranden er der flere hyggelige spisesteder med panoramaudsigt over havet. At fange solnedgangen ved Cala Comte er et must, når du er i Ibiza.

Puerto de San Miguel – Skjulested for Pirates

Den gamle fiskerby Puerto de San Miguel er (ligesom alle andre) i dag en af øens mange badebyer. Udover hvad der kommer med den store strand, badning, vandaktiviteter og sådan, vil du finde flere gode restauranter her. Fisk og skaldyr er naturligvis hovedfokus, og mange af øens indbyggere går til Puerto de San Miguel, fordi her smager det bedst. Prøv for eksempel bullit de peix, hvis du finder det på menuen. Dette er Ibizas “nationale skål”, og en slags gryderet baseret på forskellige typer fisk og skaldyr. Hvis du besøger San Miguel, kan du overveje at udforske den nærliggende Cova de Ca’n Marçà-grot. Hulen systemet var engang skjulested for frygtede pirater, der havde Ibiza som base for deres hærgen i dette farvande.

Den gamle fiskerby Puerto de San Miguel.

Sa Talaiassa – Ibizas højeste punkt

Det højeste punkt på Ibiza kan findes på toppen af mount Sa Talaiassa (navnet betyder vagttårn på catalansk). Toppen er 475 meter over havets overflade,og det er muligt at køre bil hele vejen. De fleste mennesker vælger dog at forlade udlejningsbilen i landsbyen Sant Josep de Sa Talaia, og derefter tage den markerede vej derfra. Strækningen er ikke mere end omkring 2,5 kilometer, og selv om det går op ad bakke, vil de fleste mennesker gøre turen uden problemer. På toppen får du udsigt ud over hele Ibiza, du kigger over til den nærliggende ø Formentera, og du kan fange en dejlig solnedgang eller solopgang, hvis du ankommer til toppen på det rigtige tidspunkt.

På afmærkede parkeringspladser betaler du på parkeringsautomater, hvor du indtaster bilens registreringsnummer.

Parkering og trafik med biludlejning

I gaderne i Ibiza By er det tilladt at parkere, hvis det er markeret med blåt. Hvis der er gule mærker, og gul kombineret med blå, parkering er ikke tilladt, medmindre der er et tegn med give tid. Du betaler på parkeringsautomater,hvor du indtaster bilens registreringsnummer (ingen note i vinduet). Bemærk, at der er forskellige priser for sommeren halvår (dyreste) og for vinteren halve år (billigste).

Vejene i Ibiza er generelt gode, og bilister kører for det meste pænt. Der er nogle strækninger, hvor vejene er snoede og stejle. Her skal du køre langsomt, og være opmærksom på, at biler kan komme rundt hver tur. Også undgå at køre med en udlejningsbil på vognen veje, der går til nogle fjerntliggende strande. Som regel gælder forsikringen ikke under kørslen, og skader dig bilen kan være høj.

Lufthavn

Ibiza Lufthavn (Aeroport d’Eivissa på spansk) serverer både øen af samme navn, og den nærliggende ø Formentera. Her får du normalt enten charterfly, eller ved direkte rutefly fra de fleste europæiske byer. På trods af at øen er den populære destination, og der er flere millioner passagerer om året, lufthavnen er lille og klar. Der er kun en terminal her.

Fra i dag er der 8 virksomheder, der tilbyder biludlejning i lufthavnen i Ibiza. Disse er Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget, Sixt, Goldcar og InterRent. Alle har tællere både i forhallen og i ankomsthallen. Udlejningsbilerne er parkeret i det nærliggende område, og du behøver ikke transport.

  • Fra lufthavnen til centrum af Ibiza Town (Vila d’Eivissa) er det omkring 8 kilometer. Kørslen er ikke mere end 7-8 minutter.
  • Den længste strækning fra lufthavnen, der kan køres på øen, er til landsbyen Portinatx. Der er det ikke mere end 43 kilometer, og du kører i omkring 40 minutter.
Lufthavn i Ibiza.